BIST 10.656
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.437,13
HABER /  SPOR

Fenerbahçede neşeli idman

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de 4 Mart Pazar günü Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Abone ol

Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Gençlerbirliği ile yaptığı maçın ardından dün gece İstanbul'a dönen sarı-lacivertliler, bu akşam Samandıra'daki tesislerinde yaptığı çalışmayla, lig maçı hazırlıklarına start verdi.

Antrenmana, dünkü maçta ilk 11'de forma giyen futbolculardan Lugano, Tuncay ve Deivid katılmazken, bu futbolcuların, tesislerdeki salonda dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptıkları bildirildi. Kaburgalarından sakatlanan Uğur ve sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Edu'nun yanısıra tedavileri süren Rüştü ve Selçuk da antrenmanda yer almadı.

Son haftalarda aldığı sonuçlarla moral bozukluğu yaşayan sarı-lacivertlilere, Gençlerbirliği karşısında alınan galibiyet ve kupada yarı final turu neşe getirdi.

Antrenmana köpeği ''Carlos''u getiren Serkan, antrenman öncesi ve sonrasında köpeğiyle oynadı. Üst sahadaki koşunun ardından çalışmasını tamamlayıp alt sahaya geçen Serkan, köpeğiyle burada uzun süre oynadı.

Bu arada Mehmet'in antrenmana getirdiği oğlu Efe de takım ısınma çalışmaları yaparken, oyuncuların arasına daldı. Saha kenarında ağlayan ve babasının yanına gitmek isteyen minik Efe, ısınma çalışmaları esnasında takımın arasında dolaştı.

Sarı-lacivertliler, Sivasspor maçının hazırlıklarını, yarın akşam basına kapalı antrenmanla sürdürecek.