BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Fenerbahçede işler fena karıştı

Roberto Carlos, Fenerbahçe yönetimi ve teknik direktörü arasında tartışma çıkardı.

Abone ol

Carlos'un Fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olurken dün ve bugün yapılan açıklamalar olaya farklı bir boyut kazandırdı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre takım hakkındaki yaptığı özeleştirilerle dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç'un Roberto Carlos'la ilgili yaptığı şok açıklama gündeme bomba gibi düştü.

Koç, Roberto Carlos'un gidip, gitmemesi beni o kadar ilgilendirmiyor. "Fenerbahçe'ye katkıları olmuştur. Zorla kimseyi tutamazsınız. Bu olay artık bir netliğe kavuşmalı" diye konuştu.

Koç'un bu açıklaması, Fenerbahçe yönetiminin, sarı-lacivertli takımdan gitmek isteyen Brezilyalı yıldıza tepki olarak yorumlanırken, Christoph Daum'dan gelen Carlos'a destek açıklaması ise kulüpte bir anlaşmazlık mı var? sorusunu akıllara getirdi.

Daha önce Roberto Carlos'u şampiyonluk görmeden takımdan yollamayacağını söyleyen Daum, buna benzer sözlerini yeniledi.

"Fenerbahçe'den Aralık ayında ayrılmayı düşünüyorum" açıklamalarıyla camiada büyük sıkıntı yaratan Roberto Carlos'a Daum "Dur" dedi. Alman teknik adam, "Bu söylemlerden vazgeç" ifadesini kullandı.
Carlos'a çok önemli bir futbolcu olduğunu hatırlatan Daum, "Sana bu sezon ihtiyacımız var. Senin bu kulübe şampiyonlukla veda etmeni istiyorum" dedi.