BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,62
ALTIN 2.384,16
HABER /  SPOR

Fenerbahçede Emre depremi!

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu depremi! Fenerbahçe 3-0 kaybettiği derbi sonrası yıldız oyuncusundan gelen haberle sarsıldı

Abone ol

İnönü'de oynanan ve 3-0 Beşiktaş üstünlüğü ile biten derbi maçta sakatlanarak oyunu yarım bırakan Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, sol arka adalesindeki yırtık nedeniyle 4 hafta sahalardan uzak kalacak. 

DOS SANTOS İLE TARTIŞTI

Fenerbahçe'nin agresif futbolcusu Emre Belözoğlu, Beşiktaş karşısında ilk yarıda takım arkadaşı Dos Santos ile tartıştı. Brezilyalı futbolcunun üzerine yürüyen Emre'yi, Roberto Carlos ve Cristian tutarlarken, iki futbolcu arasında yaşanacak gerginlik takım arkadaşları tarafından büyümeden önlendi.

Emre, geçen sezon BJK İnönü Stadı'ndaki maçta takım arkadaşlarından Deivid ile tartışma yaşamıştı.

Maçın 53. dakikasında sakatlanan Emre oyundan çıkmak isteyince, takım arkadaşı Lugano yanına dek gelerek sahada kalmasını istedi.

İkili arasında yaşanan bu diyaloğun ardından Fenerbahçe kalesinde ilk golü gördü, daha sonra da Emre'nin yerine Vederson oyuna dahil edildi.

Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarının Beşiktaş karşısında aldığı 3-0'lık farklı skorlu yenilgiye karşın futbolculara destek verdiler.

Maç sonunda futbolcuları bulundukları tribüne çağıran taraftarlar, toplu halde kendilerine doğru giden futbolculara, "Yenilsen de yensen de taraftarın seninle" biçiminde tezahürat yapıp alkışlayarak soyunma odasına gönderdiler.

TARAFTARDAN EMRE'YE TEPKİ!

Maçın hakemi Fırat Aydınus ilk yarıyı bitiren düdüğünün ardından Fenerbahçeli Kazım ve Beşiktaşlı Serdar Özkan'ı yanına çağırarak, maç içinde tartışan iki futbolcuya uyarıda bulundu.

Beşiktaşlı taraftarlar Fenerbahçeli futbolcu Emre'ye tepki gösterdi. İlk yarının bitiminde soyunma odasına giderken sarı-lacivertli takım futbolcusu için "Katil Emre" biçiminde tezahüratlar yapan siyah-beyazlı taraftarlar, Emre ikinci yarı için sahaya çıktığında da aynı tezahüratı sürdürdüler