BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.503,97
HABER /  SPOR

Daum o dakika için ne dedi?

Fenerbahçe teknik direktörü Christoph Daum 3-0'lık Beşiktaş yenilgisinin ardından Beşiktaş'ı kutladı, Emre'yi suçladı..

Abone ol

Fenerbahçe teknik direktörü Christoph Daum 3-0'lık Beşiktaş yenilgisinin ardından Beşiktaş'ı tebrik ettiğini söylerken: "İlk yarıda oynadığımız iyi futbolu ikinci yarıya götüremedik. İkinci yarıda ilk yarıdaki gibi oynayamadık. Aslında maçı kontrol ettik. Fakat daha sonra bazı istemediğimiz hatalar yaptık. Bu yaptığımız hatalardan ders alıp ilerideki maçlarda bazı şeyleri düzeltmemiz gerekiyor." dedi.

Alman teknik adam Emre'nin sakatlandığı pozisyonda Fink'in attığı gol ile ilgili olarak ise "Bu pozisyondakilari hata olarak değerlendirmiyorum. Emre sakatlandı, değiştirilmek istedi. Hemen hazırda futbolcu olmadığı için Vederson'a hazırlan dedik. Oyuncu değişikliğinden önce bazı hazırlıklar gerekiyor. Hakeme bunu izah etmek istedik ama olmadı, ani gelişti. Belki Emre'nin yere yatarak sakin bir şekilde değiştirilmesi daha yararlı olacaktı. Emre'nin o pozisyonda yere yatması gerekiyordu." dedi.

Daum Kazım Kazım'ın kırmızı kartıyla ilgili olarak yorum yapmayacağını söylerken, bu alınan mağlubiyetin telafisinin olduğunu söylerken ikinci maçın Kadıköy'de oynanacağını ve o maçı dört gözle beklediklerini belirtti.