BIST 9.042
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.300,61
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Çağlar harekatı

Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekiplerinde Leicester City’de forma şansı bulamayan milli futbolcu Çağlar Söyüncü’yü sezon sonunda kiralamayı planlıyor.

Abone ol

Yeni sezon çalışmalarına şimdiden start veren Fenerbahçe, kadrosunu bir stoperle güçlendirmeyi düşünüyor. Sarı-Lacivertli yönetiminin sezon sonu için Leicester City’de oynayan Çağlar Söyüncü’yü kiralamayı planladığı iddia edildi.

İngiliz basınında Leicester Mercury’nin haberine göre; 22 yaşındaki stoper Türkiye’ye geri dönecek. Kanarya’nın milli futbolcuyu kiralamak için devreye girdiği ifade edilirken, transfer için ilk temas hazırlıklarına başlandığı belirtildi.

Ersun Yanal istekte bulundu
Akşam'da yer alan iddiaya göre; Sözleşmesini uzatmayan Skrtel’in yerine Çağlar’ı transfer edecek olan F.Bahçe’nin ocak ayında teklif sunduğu ancak olumsuz yanıt alındığı iddia edildi. Çağlar Söyüncü, ağustos ayında 19 milyon sterlinlik bir anlaşma ile Leicester City’ye transfer olmuş ancak fazla forma şansı bulamamıştı. Teknik Direktör Ersun Yanal, Martin Skrtel’in boşluğunun doldurulmasını yönetimden istiyor.

Sözleşmesi 2023’te bitiyor
Bucaspor altyapısında yetiştikten sonra Altınordu formasıyla parlayan Çağlar, önce Freiburg ardından Leicester City’ye transfer oldu. İngiltere Premier Lig ekibi ile 2023 yılına kadar sözleşme imzalayan Çağlar Söyüncü, bu sezon sadece 5 maçta forma giyebildi. Diğer kupalarla birlikte 10 kez forma şansı bulan milli futbolcunun sezon sonunda kiralık gönderilmesi planlanıyor.