BIST 10.621
DOLAR 32,24
EURO 35,00
ALTIN 2.433,16
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'de Alex şoku!

Sakatlığı süren Alex de Souza'dan Fenerbahçelileri üzecek haber...İşte yarın Orduspor'la karşılaşacak sarı sacivertlilerin muhtemel 11'i...

Abone ol

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında, deplasmanda Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı basına kapalı antrenmanla tamamladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman 1 saat 15. dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan çalışma, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaların ardından, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı. Alex de Souza, Selçuk Şahin ve Sezer Öztürk, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Sarı-Lacivertli takım saat 15.00'te Ordu yolculuğuna başlayacak. İlk olarak havayoluyla Samsun'a gidecek olan kafile buradan karayoluyla Ordu'ya geçecek.

MUHTEMEL 11

Sarı-Lacivertli takımın son 2 antrenmanında Özer Hurmacı, Alex'in pozisyonunda oynatıldı. Kaptan iyileşemeyince Ordu'ya götürülmeme kararı alınırken, Özer ilk 11'de forma giyecek.

Sol kanatta bir kararsızlık yaşayan Aykut Kocaman bir Stoch'u bir Caner'i oynatırken, son kararı Stoch'tan yana kullandı.

Forvette ise Bienvenu yine yedek kalacak ve Semih sahaya çıkacak.

Buna göre muhtemel 11 şöyle:

Volkan, Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler, M.Topuz-Cristian-Emre-Stoch, Özer-Semih