BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Fenerbahçe Zicodan memnun

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Faruk Neşet Yalçın, kulubün teknik direktör Zico'dan memnun olduğunu söyledi.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Faruk Neşet Yalçın, Rumen teknik direktör Mircea Lucescu ile görüştüğü iddialarını yalanlarken, teknik direktör Zico'ya güvenlerinin tam olduğunu, gelecek sezon da Brezilyalı teknik adam ile yollarına devam edeceklerini açıkladı.

Asbaşkan Yalçın, Mircea Lucescu ile Fenerbahçe'ye transferi konusunda
görüştüğü yönünde basında yer alan haberler üzerine Fenerbahçe Televizyonu aracılığıyla açıklama yaparak, iddiaları yalanladı.

Faruk Neşet Yalçın, şunları kaydetti: ''Sayın Lucescu ile hayatımda ne görüştüm, ne de tanırım. Biz Fenerbahçe Kulübü olarak, bu tür yazıların ne için yazıldığını aslında çok iyi biliyoruz. Tamamen bizi yanlış yönlendirme, bir kaosun içine çekme, farklı taraflara doğru yönlendirme çabası içindeler. Sonuçta Sayın Zico, 100. yılımızda Fenerbahçemizi şampiyon yapmış bir teknik adamdır ve idari kadromuzun en tepesindeki, en yetkili şahıstır. Hocamızla daha 1 yıl sözleşmemiz var. Kendisiyle hiçbir sıkıntımız yok.
Kariyeri, kişiliği, karakteri son derece düzgün ve Fenerbahçe'de son derece uyum içinde çalışıyoruz kendisiyle. Biz hocamızın arkasındayız. 101. yılımızda da kendisiyle devam edeceğiz.

Bu konu tamamen yanlış haberleri yansıtıyor. Bununla ilgili gereken işlemlerde bulunacağız. Hukukçularımız devreye girecek. Zaten şampiyon olmamıza rağmen, ligin bitimine 2 hafta var. Önümüzde oynayacağımız önemli bir derbi ve Ankaragücü maçı var. Bu maçlarımız bitince, hocamızla oturup konuşacağız. Kendisinden bir rapor isteyeceğiz. Dolayısıyla onla karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağız. Bunun sonucu transfer edilecekleri, gönderilecekleri hepsini masaya oturup konuşacağız.''