BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Haluk Ulusoy Kadıköye davetli

Derbi maçla ilgili soruları cevaplayan Ömer Temelli, Haluk Ulusoy'u Şükrü Saraçoğlu'na davet etti.

Abone ol

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli "''Ulusoy federasyon başkanıdır. Eğer Haluk Ulusoy kupayı verecekse stadımıza gelir ve verir'' dedi.

Derbi maçıyla ilgili İl Spor Güvenlik Kurulu'nun bugün yaptığı toplantıya
kulübü adına katılan ve toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını
yanıtlayan Gökşen, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu garantilemesine rağmen
rakipleriyle yaptıkları derbi maçının dünya literatüründe ön sırada yer alan bir mücadele olduğunu belirterek, ''Bu nedenle her iki takımın her zaman olduğu gibi iyi mücadele edeceğine inanıyorum. Puana ihtiyaç duymamızdan dolayı bizim açımızdan daha önemli bir maç. Kazanmak mecburiyetindeyiz'' dedi.
    
Fenerbahçe taraftarını ve yöneticilerini her zamanki gibi Galatasaray'a yakışır şekilde ağırlayacaklarını kaydeden Gökşen, ''Ancak alkışlama konusu hakikaten gündeme çok getirildi. Şu anda Türkiyemiz, kulüplerimiz ve
yöneticilerimiz bence bu konulara alışkın değil. Bunu bence zamana bırakmalıyız. Taraftarların, insanların içinden geldiği gibi davranması gerekir. Bunda aceleci olmamamız lazım. Her iki takımın taraftarı için hayırlı ve kazasız bir maç temenni ediyorum'' diye konuştu.
     
TEMELLİ: ''DOSTLUK İÇİNDE GEÇECEK''
Toplantıya Fenerbahçe Kulübü adına katılan yönetim kurulu üyesi Ömer Temelli ise derbi mücadelesinin dostluk içinde geçeceğini söyledi.
    
Galatasaray açısından derbinin daha önemli olduğunu ifade eden Temelli,
''Galatasaray'ın bizleri Ali Sami Yen Stadı'nda çok iyi ağırlayacağından eminiz. Hiçbir problem olmadan maç oynanacak. Dostluğun ön planda olduğu, güzel bir maç diliyoruz'' dedi.
    
Haluk Ulusoy'un Fenerbahçe'nin şampiyonluk kupasını verip vermemesi
yönündeki soruyu da yanıtlayan Ömer Temelli, ''Ulusoy federasyon başkanıdır. Eğer Haluk Ulusoy kupayı verecekse stadımıza gelir ve verir'' diye yanıtladı.
    
Galatasaraylı taraftarların Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlayıp
kutlamayacağı ile ilgili soru üzerine Temelli, ''Türkiye daha buna hazır değil.
Belki ileride'' dedi.