BIST 10.111
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.412,15
HABER /  SPOR

Fenerbahçe yine deli etti

Fenerbahçeli'ye huzur yok. Öne geçse de golü yiyor. Oftaş beraberliği kızdırdı.

Abone ol

Oftaş karşısındaki kötü futbola çok sinirlenen Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe gibi oynamadık" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği Oftaş karşısında kötü oynayıp 2 puan kaybetmesi, başkan Aziz Yıldırım’ı sinirlendirdi. Maçtan sonra 19 Mayıs Stadı’nda yönetici arkadaşlarıyla maçın değerlendirmesini yapan Yıldırım, futbolculara çok kızdığını açıkça dile getirdi.

Takımının sahada adeta yürüyerek futbol oynadığını ifade eden Yıldırım, "Yürüyerek maç kazanamazsınız. Rakip oynadı, biz seyrettik. Attığımız golün dışında doğru dürüst gol pozisyonumuz bile yoktu. Fenerbahçe gibi oynamadık" dedi. Öte yandan, maçın 19. dakikasında geçirdiği sakatlık nedeniyle maçı yarım bırakan Edu’nun durumu bugün belli olacak.

Bu saatte oynatmak cinayet

Sarı lacivertli kulübün asbaşkanı Nihat Özbağı da karşılaşmanın erken saatte oynatılması nedeniyle Futbol Federasyonu’na tepki gösterdi. Özbağı, hakem Barış Şimşek’i de eleştirerek, "İyi niyetli değildi. Yanlı davrandı, aleyhimize hatalı kararlar verdi" dedi.

Oftaşlılar verilmeyen gole tepkili

Öte yandan, Oftaşlılılar da 87. dakikada Sterjovski’nin attığı golü ofsayt gerekçesiyle iptal ettiği için Barış Şimşek’e tepki gösterdi. Pozisyonun kahramanı Sterjovski, "Ofsayt yoktu" dedi.