BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 35,10
ALTIN 2.499,91
HABER /  POLİTİKA

Sarıgül afişlerle yüklendi

Sarıgül çemberi daraltıyor. Ankara sokakları afişlerle donatıldı..

Abone ol

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, muhalifler tarafından Ankara caddelerindeki billboardlara asılan ilanlarla istifaya çağrıldı.

Dört farklı şekilde hazırlanan ilanlarda vatandaşlar, CHP'nin kuruluş yıldönümü olan 9 Eylül'de Genel Merkez önünde toplanmaya çağrıldı.

İlanlarda eski Almanya Başbakanı Gerhard Schröder ile eski İngiltere Başbakanı Tony Blair örnek gösterilerek Baykal'ın istifası istendi.

CHP'nin Güneydoğu'dan milletvekili çıkaramamasını eleştiren Sarıgül, 'Baykal; senin ve arkadaşlarının gitme vakti geldi' dedi

CHP'nin 9 Eylül'deki kuruluş yıldönümünde, "999" parolasıyla Genel Başkan Deniz Baykal'a karşı muhalef bayrağını açacak olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'nin Güneydoğu'dan milletvekili çıkaramamasının nedeninin, Baykal ve çevresindeki siyaset baronları olduğunu öne sürdü.

Diyarbakır'a gelen Sarıgül, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında "CHP ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk adına Güneydoğu ve Diyarbakır halkından özür dilemeye geldim" dedi.