BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.499,38
HABER /  SPOR

Kalli yorgunluktan şikayetçi

Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp erken golün oyunlarını bozduğunu söyledi

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp yaptığı basın toplantısında, çok erken gol yediklerini ve 1-0 geriye düştüklerini belirterek, ''Tedirgin başladık o yüzden oyun kurmakta zorlandık. Şunu da gördük ki, perşembe günkü maçın etkisi vardı. Bugünkü puandan memnun olduğumu söylemem gerekir'' dedi.

Feldkamp, kaleyi Orkun'dan devralan Aykut hakkındaki bir soruya ''4 maçtan sonra 1 numarayı bulmanın kolay olmadığını, kalecilerinin iyi çalıştığını, birbirlerine destek olduğunu ve son maçlarda da iyi performans gösterdiğini'' ifade etti.

Ocak'ta kaleci alabiliriz

Feldkamp, Orkun'un penaltı yaptırdığı zaman da kaleciler ile ilgili sorunun geldiğini, ocak ayında bu konuyu netleştireceklerini söyledi. Feldkamp, ''Sonuç olarak 2-2'yi gördük. Biz de buna göre mücadelemizi verdik. Biz rakibe göre ileride üçlü oynarsa diye taktiğimizi değiştirdik.'' dedi.

Hakan Şükür'ün Türkiye liglerinde gol rekoru kırmasıyla ilgili bir soruya Feldkamp, ''Hakan, İnşallah böyle devam eder. Onun adına seviniyorum. Forvet hattına bir kişi daha geldi. Bu bölgede rekabet daha olumlu sonuçlar getirecek'' şeklinde yanıt verdi.

Hasan sakattı

Hasan Şaş'ın perşembe günü UEFA Kupasında oynanan maçta takımın en iyisi olduğunu ifade eden Feldkamp, ''Hasan sakattı. Aksi taktirde kendisine yüzde yüz görev verecektim'' diye konuştu.