BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,94
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe küme düşecek iddiası!

Telegol programının yapımcısı Serhat Ulueren, Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Abone ol

Fenerbahçe yüzde 1'lik ihtimalin dışında kesin olarak küme düşeceği iddiasını Özlem Kılıç'la paylaşan Telegol programının yapımcısı Serhat Ulueren çarpıcı iddialarda bulundu.

Ulueren, Aziz Yıldırım'la ilgili haberlerin veriliş şeklinde basına yapılan suçlamaları haklı bulmuyor ve Habertürk'ün yayınladığı eşgal belirleme fotoğraflarının yayınlanmasının son derece doğal olduğunu düşünüyor. Verilen haberlerde de dezenformasyon değil abartma olduğu fikrinde.

Öncelikle medyanın Aziz Yıldırım'ın çok üzerine gittiği linç girişimine dönüştürdüğü eleştirisi yapılıyor. Sizce medya bu konuda hatalı mı davranıyor?

Hata yok gazeteci görevini yapmış. Bir şekilde eşkal fotoğrafları ya sızdırılmış ya da bir şekilde alınmış. Çok mahrem ya da ayıp bir görüntü olduğunu düşünmüyorum. Dünyanın her yerinde böylesine popüler ünlü olan kişilerin bu tür fotoğrafları varsa, çekilmesi ne kadar doğalsa yayınlanmasına da o kadar doğal bakmak gerekir. Ben gazetecilere bu anlamda torpil geçildiğine inanmıyorum.

Sizce verilen haberlerde dezenformasyon var mı?

Yok, sadece bazen bu olayla ilgili abartı olduğunu düşünüyorum. Bir takım duyumlar alıyorlar bunu tam araştırmadan yayınlıyorlar. Abartı ve biraz da yanlış bilgi var.

Aziz Yıldırım'ın hiçbir zaman medyayla arasının iyi olmadığı bu nedenle de medyanın Yıldırım'ın üzerine gittiği eleştirilerini nasıl yorumluyorsunuz?

Bazıları Aziz Yıldırım'ın veya Fenerbahçe'nin başına gelen bu durumlardan memnun olmuş da olabilir. Ama unutmamak lazım ki gün gelir bu olay onları da vurabilir. Ama Aziz Yıldırım'ın, ne eşofmanla hastaneden çıkış görüntülerinin ne de o basına sızan fotoğrafların linç kampanyası olduğunu düşünmüyorum, değil de zaten. Tabiî ki herkes gazetesini satmak, kanalını izlettirmek ister