BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,92
ALTIN 2.432,44
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı HD izle Ligtv canlı izle

Fenerbahçe Kasımpaşa maçının kanalı, Fenerbahçe Kasımpaşa maçının bilgileri, Fenerbahçe Kasımpaşa maçının kadrosu, Fenerbahçe Kasımpaşa maçının fotoğrafları, Fenerbahçe Kasımpaşa maçı HD izle Ligtv canlı izle

Abone ol

Spor Toto Süper Lig 4.hafta da Kasımpaşa kendi sahasında Fenerbahçeyi konuk edecek. Maçla ilgili tüm bilgiler burada...
 
Spor Toto Süper Lig 4.hafta da Kasımpaşa kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek 16 Eylül Pazartesi günü saat 20:00 da Recep Tayyip Erdoğan Stad'ında başlayacak olan mücadele Ligtv ve İnternetspor.com'dan canlı olarak sizlerle olacak.
 
Bu sezon iddialı transferleri ile Avrupa Kupalarını hedefleyen Kasımpaşa ilk hafta aldığı yenilgiden sonra üst üste kazanarak puanı 6 ya yükseltti. Fenerbahçeyi ağırlayacak olan Kasımpaşa geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda rakibini eli boş göndermek istiyor.  
 
Lige kötü başlayan ama kendi sahasında oynadığı iki maçı kazanarak 6 puana yükselen Fenerbahçe'de tüm gözler lig yarışına çevrilmiş durumda. Avrupa Kupalarında olmayacak olan Fenerbahçe'nin tek hedefi lig. Muossa Sow krizinin çözüme ulaşmış olması Fenerbahçe'de suların biraz durulmasına sebep vermiş durumda.
 
Tüm gözler Ersun Yanal'a çevrilmiş durumda ve Fenerbahçe'nin kadrosu çok merak ediliyor. Maçın hakemi Mustafa Kemal Abitoğlu, yardımcıları Kemal Yılmaz, İsmail Şencan kale arkası çizgi hakemleri Mustafa Öğremtenoğlu ve Murat Türker maçın 4.hakemi ise Bülent Gökçü. 
 
FENERBAHÇE HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN