BIST 10.267
DOLAR 32,22
EURO 34,79
ALTIN 2.412,93
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Eskişehirspor maçının tüm gelişmeleri

Fenerbahçe Eskişehirspor karşılaşması, Sarı-Lacivertli futbolcuların vuruşuyla başladı. İşte Fenerbahçe Eskişehirspor maçına ait tüm gelişmeler.

Abone ol

FENERBAHÇE-ESKİŞEHİRSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA! 

15. dakika:
Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Emenike'ye atılan uzun pasa Emenike hareketlendi ama topu oyun alanının içinde tutamadı.
13. dakika:
Raul Meireles'in kullandığı serbest vuruşta ceza alanına gelen topa Bruno Alves, yükselip kafa vuruşunu yaptı ama top kaleci Boffin'de kaldı.
12. dakika: Bir başka Fenerbahçe atağında Alper, topu orta alanda aldı ve rakip ceza alanına hareketlendi ama rakibinden sıyrılamayıp yerde kalınca serbest vuruş kararı verildi.
11. dakika: Fenerbahçe, rakip yarı alandan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Caner, topu ceza alanına ortaladı ama top kaleci Boffin'de kaldı.
10. dakika: Geride kalan 10 dakikada Fenerbahçe, rakibine göre daha baskılı bir şekilde oyuna başladı. Eskişehirspor daha çok kontrollü bir oyunu tercih ediyor.
9. dakika: Sol kanattan Emenike'nin attığı topa hareketlenen Webo, topu aldı ama ardından savunmanın müdahalesiyle top taca çıktı.
8. dakika: Eskişehirspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Alper, Veysel'e faul yaptı. Eskişehirspor serbest vuruş kullanacak.
7. dakika: Gelişen sarı lacivertli ekibin atağında Meireles'in topuna sağ kanatta hareketlenen Webo, topu kontrol ederken ellerini kullandı.
6. dakika: Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yer yer boşluklar göze çarpıyor ama taraftarlar maçın başından itibaren desteklerini sürdürüyor.
5. dakika: Fenerbahçeli oyuncular orta alanda kendi aralarında palaştığı sırada Bruno Alves'in pasına koşan Kuyt, topu oyun alanının içinde tutamadı.
4. dakika: Gelişen Fenerbahçe atağında Emmanuel Emenike, rakio ceza alanına yakın bir noktada topla buluştu ve hafif sağ çaprazdan şutunu çekti ama top yandan dışarıya gitti.
3. dakika: Eskişehirspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Selçuk, Aytaç'a faul yaptı ve karar serbest vuruş.
2. dakika: İlk atak Fenerbahçe'den gelişti. Fenerbahçe savunmasından Caner, ileriye hareketlenen Webo'ya uzun bir pas attı ama Webo için ofsayt bayrağı kalktı.
1. dakika: Karşılaşma Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı.