BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Eskişehirspor maç linkleri-Canlı izle

Fenerbahçe Eskişehirspor maçını canlı izlemek isteyenler saat 21:45'te sitemizden takip edebilirler. Fenerbahçe Eskişehirspor maçını canlı izlemek isteyen futbol severler canlı yayın link arayışına şimdiden başladılar. İşte maç detayları...

Abone ol

Fenerbahçe Eskişehirspor canlı yayın linklerini futbol severler şimdiden aramaya başladılar. Maçın başladığı saatte İnternetspor ekibi olarak Fenerbahçe Eskişehirspor maçını dakika dakika siz değerleri takipçilerimizle paylaşacağız. İşte Fenerbahçe Eskişehirspor maçına ait detaylar...

Ligde ilk hafta maçı kaybeden Fenerbahçe bu akşam kendi evinde Eskişehirspor ile kıyasıya mücadele edecek. "Fenerbahçe Eskişehirspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?" sorularını merak eden futbol severlere canlı olarak maçı anlatım yapacağımızınmüjdesini veriyoruz. Fenerbahçe Eskişehir maçı kadroları ve hangi kanalda yayınlanacak işte maça dair tüm bilgiler.

FENERBAHÇE-ESKİŞEHİRSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA! 

Flaş transferleri ile lige şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olarak giriş yapan Fenerbahçe, ligdeki ilk hafta karşılaşmasında rahat geçeceğini düşündüğü Torku Konyaspor takımına 2-0 öne geçmesine rağmen son 15 dakikada yediği 3 golle 3-2 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

Spor Toto Süper Lig’in 2.haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda konuk edeceği Eskişehirspor ile 55.kez karşı karşıya gelecek.

Son olarak ise hafta arasında İngiliz ekibi Arsenal ile Şampiyonlar ligi play off turu ilk maçında karşılaşan Fenerbahçe sahadan 3-0 gibi farklı bir skorla yenik ayrılarak henüz sezonun başı olmasına rağmen büyük bir düş kırıklığı yaratmıştı.

Ve Fenerbahçe için tüm bu olumsuzlukları telafi edebilmek için bu akşam Eskişehirspor maçı var ve sarı lacivertli taraftarlar alınan olumsuz sonuçlara rağmen bu akşam takımlarını desteklemek için Şükrü Saraçoğlu stadyumuna akın edecekler.

Öte yandan Fenerbahçe'nin Eskişehirspor karşısına Mert, Gökhan, Yobo, Alves, Hasan Ali, Kuyt, Alper, Baroni, Emre, Sow, Emenike'den kurulu bir 11 ile çıkması beklenirken Eskişehirspor ise Boffin, Sezgin, Akaminko, Diego, Tarık, Erkan, N'Diaye, Veysel, Tello, Necati, Bienvenu 11'i ile sahada mücadele edecek gibi duruyor.

Bu arada Bienvenu eski takımına karşı ilk kez mücadele edecek.

Fenerbahçe Eskişehirspor karşılaşması bu akşam saat 21.45'te başlayacak ve bu zorlu karşılaşmayı saat 21.45'ten itibaren Lig TV'dn takip edebileceksiniz.

Eskişehirspor'un deplasmandaki tek galibiyeti 1987'de

Eskişehirspor, İstanbul'da Fenerbahçe karşısında ligdeki tek galibiyetini 1987-88 sezonunda aldı.

20 Eylül 1987 tarihinde yapılan maçtan kırmızı-siyahlı ekip 4-0 gibi farklı bir sonuçla galip ayrıldı.

Bu maçın ardından İstanbul'da yapılan 7 lig karşılaşmasını da Fenerbahçe kazandı.

TARİHE GEÇEN MAÇLAR

Fenerbahçe ile Eskişehirspor takımları arasındaki lig maçlarından bazıları Türk futbol tarihine geçti.

Fenerbahçe, Eskişehirspor'u 1988-89 sezonunda Eskişehir'de 7-2, 1995-96 sezonunda da İstanbul'da 6-0 yenerek, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden 2'sine imza attı.

Eskişehirspor ise 1987-88 sezonunda İstanbul'da Fenerbahçe'yi 4-0 yenerek, rakibi karşısında tarihi bir galibiyet elde etti.