BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 34,97
ALTIN 2.427,78
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Fenerbahçe Burdurda okul açtı

Fenerbahçe Spor Kulübü Burdur Futbol Okulu, iki fanatik Fenerbahçelinin girişimiyle Burdur'da açıldı.

Abone ol

Fenerbahçe Burdur Futbol Okulu'nun iki gündür açılmış olmasına rağmen 50 öğrenci kayıt oldu.

Fenerbahçe Burdur Futbol Okulu, Fanatik Fenerbahçeli olan ve aynı zamanda Burdur Spor dönemi yöneticilerinden Sefa Uluçay ve Eski Burdur Spor Paf Takımı Antrenörü Onur Toklu'nun girişimleriyle açıldı. Burdur'da yetiştirilecek futbolcuların, Fenerbahçe Antrenörlerinin beğenisine sunulacağını belirten Futbol Antrenörü Onur Toklu: " Okulumuz Fenerbahçe ile sözleşme imzalanarak açıldı. İlk çalışmalarımız okulların kapanması ile haziran ayı içerisinde başlayacak.

Kursumuzda 6 ile 17 yaşları arasında futbolcular eğitilecek ve kursumuz haberli-habersiz şekilde Fenerbahçe Hocaları tarafından denetlenecek.
Müracaat olduğu taktirde kız futbolcular için de kurs açabileceğiz. Kurslarımıza Sağlık Raporu olmayan kursiyeri almayacağız ve herhangi bir sorunla karşılaşmak istemiyoruz. Kurslarımız için ilk etapta 100 TL alıyoruz ve bunun karşılığında forma, şort, tozluk, sağlık raporu gibi hizmetleri sunacağız" diyerek; kursa katılan futbolcuların İstanbul'dan gönderilecek hocalar tarafından da deneneceğini belirtti.