BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.439,83
HABER /  GÜNCEL

Bursalı Fenerbahçelilerden kutlama

Bursa Fenerbahçeliler Derneği, Turkcell Süper Lig 2009-2010 sezonunu şampiyon tamamlayan Bursaspor’u kutladı.

Abone ol

Derneğin "www.bursafeder.com" adresli internet sitesinin giriş sayfasına Fenerbahçe ve Bursaspor’un amblemleriyle Bursa Atatürk Stadı’ndaki şampiyonluk kutlamasından bir fotoğraf konulurken, "Bursaspor’un şampiyonluğunu kutlar, takımlarımıza Şampiyonlar Ligi’nde başarılar dileriz" mesajına yer verildi.

Bursa Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Kurtuluş, sitede "Tebrikler Bursaspor" başlığıyla yaptığı açıklamada, Bursa’da yaşayan hem Fenerbahçe taraftarı hem de Bursaspor gönüllüsü insanların bambaşka duygular yaşadığını belirtti.

Kurtuluş, şöyle devam etti: "Sonuçta şehrimizin takımı bir devrim yaparak şampiyonluk ipini göğüsledi. Biz Fenerbahçeliler olarak şampiyon olamadığımız her sezon üzülürüz, bundan daha doğal bir durum söz konusu olamaz, ancak bu sefer bu üzüntünün yanında bizim için de gurur kaynağı olan bir sonuç ortaya çıktı. 2010-2011 sezonunda her iki takımımızın da Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olması, bizler için tarif edilemez bir duygu oldu. Ekonomik olarak sorunlarını çözmüş olan Fenerbahçe Kulübü ile bu şampiyonlukla beraber ciddi bir ekonomik güce kavuşan Bursaspor Kulübü bu güçlerini rasyonel kullanarak Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi hakkıyla temsil etmelidir ki bu gururumuz devam etsin." Kurtuluş, son dönemde Türkiye spor platformunda faaliyeti yapılan her branşta muhakkak final oynadıklarını ve çoğunu şampiyonlukla kapattıklarını vurguladı.

Bundan dolayı Fenerbahçe Kulübü ve değerleriyle gurur duyduklarını bildiren Kurtuluş, açıklamasında şunları kaydetti: "Bize her sene bu heyecanları yaşatan yönetimimize teşekkür ediyoruz.

Bursaspor’umuzu da canı gönülden tebrik ediyor ve Şampiyonlar Ligi’nde de devrim yapacağına inanıyoruz. Bizler şehrimizde hep dost kaldık ve kalmaya devam edeceğiz. Fenerbahçeliler olarak şehrimize hep katkı yaptık, katkılarımız sürecek. Sonuç olarak bizler renk katmaya devam edeceğiz."