BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,57
ALTIN 2.384,86
HABER /  MEDYA

Fenerbahçe Atromitos şifresiz Tivibu frekansı

Fenerbahçe Atromitos maçı şifresiz olarak Tivibu spor kanalından izlenebilir. Fenerbahçe maçı Tivibu frekansı nedir ve frekanslar nasıl ayarlanıp şifresiz izlenir.

Abone ol

Fenerbahçe Atromitos maçı Tivibu Spor kanalından bu akşam saat 21.00'da canlı olarak yayınlanacak ve şifresiz olarak Tivibu frekans ayarları yapılıp izlenebilecek.
fenerbahce-atromitos-maci-sifresiz-tivibu-frekanslari.20150820164841.jpg
Fenerbahçe maçı şifresiz olarak Tivibu Türksat 4A üzerinden olduğu gibi tivibu.com.tr/indir - izle seçeneği ile web üzerinden de takip edilebilecek.

Peki Fenerbahçe Atromitos maçını şifresiz olarak izleyebileceğiniz Tivibu frekansları neler, ayarları nasıl yapacaksınız. Sizler için Fenerbahçe maçının frekans bilgileri ile frekans ayarlarını nasıl yapacağınızı hazırladık.

Sarı Lacivertli ekip Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra yoluna Uefa Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmek istiyor.

FENERBAHÇE MAÇI TİVİBU KANALINDA
Tivibu Spor kanalından canlı olarak ekranlara gelecek karşılaşma, 20 Ağustos Perşembe yani bu akşam saat 21.00’de başlayacak.

fenerbahçe-atromitos-maçi-tivibu-spor-frekanslari-şifresiz-izleyin.jpgTivibu Spor , Atromitos – Fenerbahçe maçını şifresiz olarak yayınlıyor ama UEFA Şampiyonlar Ligi yayınları UEFA Yayın hakları gereği Salı ve Çarşamba günü canlı yayınlanacak maçlar şifrelenecek.

FENERBAHÇE MAÇI FREKANSLARI VE AYARLARI NASIL YAPILIR?
UEFA Avrupa Ligi play-off turu birinci maçı olan Atromitos-Fenerbahçe maçı canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek. Aşağıdaki ayarları uydunuza uygulayıp siz de Atromitos-Fenerbahçe maçını şifresiz izleyebilirsiniz.

tivibu-spor-frekanslari-ve-frekans-ayarlari-fenerbahçe-maçi.jpgBirinci adım: Uydu alıcınızın “Kurulum” menüsüne giriş yapın. Cihaz menülerinize bağlı olarak “Manuel Kurulum”u veya “Manuel Kanal Arama”yı seçiniz.

İkinci adım : Açılan ekranda aşağıdaki bilgilerin girişini yaparak Tivibu kanallarını mevcut kanal listenize ekleyin. Kanallar cihazınıza bağlı olarak kanal listenizin sonuna eklenebilir.

Frekans bilgileri : Maçı takip etmek isteyen futbolseverler, Atromitos-Fenerbahçe karşılaşmasını Türksat uydusu üzerinden şifresiz izleme imkanına sahip olacak. Mücadelenin izlenebilmesi için gerekli olan frekans ayarları ise ‘ 4A 420Doğu/H-Yatay/11853Mhz /25.000 ’ olarak belirtildi.

TİVİBU KULLANICISI OLMAYAN NASIL İZLER?
Tivibu kullanıcısı olmayan fakat evinde Turksat çanak ve buna uyumlu uydu alıcısı bulunan tüm kullanıcılar, tarama yaparak ya da Türksat 4A 42°Doğu uydusu, Polarizasyon: H - Yatay, Frekans: 11853 Mhz, Symbol Rate: 25.000 frekans ayarlarını kullanarak Tivibuspor'u kanal listelerine ekleyerek maç yayınlarına şifresiz erişebilecek.

ŞİFRE UYARISI ÇIKARSA
Yayın sırasında kullanıcının karşısına şifre uyarısı çıkarsa 100000000000 (1'in yanına 11 tane 0) girerek şifresiz yayını aktif hale getirebilir.

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE KADROSU: Volkan, Şener, Ba, Alves, Caner, Nani, Meireles, Josef, Diego, Fernandao, Sow

ATROMITOS KADROSU: Gorbunov, Bitolo, Lazaridis, Fytanidis, Kivrakidis, Ballas, Pitu Garcia, Usero, Umbides, Le Tallec, Marcelinho