BIST 10.277
DOLAR 32,36
EURO 34,84
ALTIN 2.404,02
HABER /  SPOR

Fenerbahçe ateşle oynuyor

Fenerbahçe teknik heyeti Brezilyalı futbolcu Deivid konusunda kumar oynadığı ortaya çıktı.

Abone ol Fenerbahçe’nin, Deivid konusunda kumar oynadığı, bir an önce dönebilmesi için sağlığını riske atacağı öğrenildi.

Sezon başındaki hazırlık kampının ilk günü sakatlanan Brezilyalı futbolcunun eksikliği çok hissedilirken, iyileşen ve takımla çalışmalara başlayan bu futbolcunun kadroya alınması için yoğun çaba sarfedildiği öğrenildi.

Kamuoyundaki baskı nedeniyle Deivid’i erkenden sahalara döndürmeye çalışan Fenerbahçe teknik heyeti, doktorların uyarılarına rağmen Brezilyalı oyuncuyu kazanmaya çalışıyor. Deivid’in de bir an önce oynamak istemesi, sezon başındaki talihsiz olayı unuttururken, bu futbolcunun bir süre daha kendisini riske atmaması gerektiği ifade edildi. Ayağındaki kırık nedeniyle uzunca bir süre tedavi gören Deivid’in tam hazır olarak futbola dönmesini tavsiye eden doktorların, iyileşmenin tamamlandığını, ancak kuvvetlenme açısından oynamasının geciktirilmesi tavsiyesinde bulundukları belirtildi.
Bu arada Teknik Direktör Aragones’in, dizinden çifte ameliyat geçiren Vederson’u da kadroya almak için acele ettiği belirlendi. Bu oyuncunun Kocaelispor maçının kadrosuna girebileceği bildirildi. Brezilya asıllı oyuncu da iki ameliyat geçirip, sezon başı çalışması yapamamış ve bir süre önce takımla çalışmalara başlamıştı.