BIST 10.730
DOLAR 32,24
EURO 34,96
ALTIN 2.426,46
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe aşkı 3 kişiyi öldürdü

Şükrü Saraçoğlu'nu görme aşkıyla ambulans şoförü olan Oktay Altuğlu 3 kişinin ölümüne neden oldu

Abone ol

Afyonkarahisar'da dün meydana gelen trafik kazasında iki sağlık memuru ile birlikte hayatını kaybeden ambulans sürücüsü Oktay Altuğlu (31), bugün memleketi Alanya'da toprağa verildi. Fanatik Fenerbahçeli Altuğlu'nun, Şükrü Saraçoğlu Stadyumunu görmek için başhekime rica edip gönüllü şoförlük yaptığı ortaya çıktı.

Alanya'dan iki gün önce hasta nakli için İstanbul'a giden sürücü Oktay Altuğlu ve sağlık görevlisi arkadaşları İsmail Uygur, Serdar Demirkol'un bulunduğu ambulans Afyonkarahisar -Kütahya karayolunun 30'ncu kilometresinde bir TIR'la çarpıştı. Kazada ölen Başkent Üniversitesi Kemal Reisoğlu Hastanesi'nin üç personeli için öğle saatlerinde tören yapıldı. Törene katılan hastane personeli ve Altuğlu'nun yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Fanatik Fenerbahçeli olmasıyla tanınan Oktay Altuğlu, iki gün önce İstanbul'a görev çıkınca hastane yönetimine “Ben İstanbul'u hiç görmedim. Fenerbahçe stadını merak ediyorum. Şampiyonluğun adresini görmek istiyorum” diyerek göreve kendisinin gitmesi için başhekimliğe başvurduğu belirtildi. Hastane önündeki törenin ardından Altuğlu'nun cenazesi dün cuma namazını müteakıben kılınan cenaze namazından sonra Alanya Belediye Mezarlığına defnedildi.