BIST 10.776
DOLAR 32,21
EURO 34,88
ALTIN 2.422,91
HABER /  GÜNCEL

Sağır Odanın finali beğenilmedi

Sağır Oda'nın finali hayal kırıklığına uğrattı. İzleyiciler enayi yerine konduğunu düşünüyor.

Abone ol

Sağır Oda'nın finali büyük sürprizlerle biteceği söyleniyordu. Ama bu kadarına d pes doğrusu. Finalde ne olduğu hala çözülebilmiş değil.

Dizinin daah onurlu bir şekilde bitmesini bekleyenler çoğunluktaydı. Bazıları da dizinin sinema filminin çekileceği çin böyle bir final sahnelendiğini iddia ediyor.

Benzer eleştiriler basında da yer aldı. Kırşehir'den Bora İnan adlı izleyici Zaman'ın seyir günlüğüne yazdı. Dizinin izleyicileir enayi yerine koydğunu savundu.

'Sağır Oda'nın son bölümünü izledim geçen akşam. Bir haftadır dönen fragmanları görünce ilginç bir final sahnesi seyredeceğim düşüncesiyle oturdum ekran karşısına. Zira, dizideki gerçek kahramanın ortaya çıkacağı söyleniyordu tanıtımlarda. Ancak üzülerek ifade etmeliyim ki, finalde neler olduğunu hâlâ çözebilmiş değilim.

İnternette de dizi ile ilgili iyi şeyler yazana rastlamadım. Acaba bu, aceleye getirilmiş bir son muydu? Bütün bu soruların cevabı seneye mi verilecek? Yoksa dizinin sinema filmi mi çekilecek?

Geçtiğimiz haftalarda bu sütunda Sağır Oda yapımcılarının senaryodaki açıklar ve prodiksiyon hataları ile halkı nasıl 'enayi' yerine koyduğu yönünde bir yazı okumuş kendimce o yorumu yapan kişiye kızmıştım. Aradan geçen haftalarda o arkadaşımızın haklı çıktığını görmek benim için gerçekten bir ders oldu. Kurtlar vadisinin ağırlığını tartamayacak bu dizinin daha 'onurlu' bir şekilde bitmesini dilerdim. Bunca haftadır takip ettiğim diziden geriye sadece koca bir hayal kırıklığı kaldı.