BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.439,33
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Arsenal maç özeti-golleri

Fenerbahçe Arsenal maçı özeti, Fenerbahçe Arsenal maçı golleri, Fenerbahçe Arsenal Maçı canlı... Hepsini takip edebilirsiniz!

Abone ol

Fenerbahçe Arsenal maçı için nefesler tutuldu. Fenerbahçe Arsenal maçının tüm detaylarını canlı anlatımla İnternetspor'dan takip edebilirsiniz! 

İŞTE MAÇIN TÜM DETAYLARI!


Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve Bruno Alves zorlu Arsenal maçı öncesi basının önüne çıktı. Arsenal maçını değerlendiren Yanal, "Marka değeri ve gücü yüksek bir takımız. İlk maçta avantajlı bir skor alacağız. Önümüze bakabilecek kadar güçlü bir takımız. Bizim gibi takımlar bu seviyedeki maçları farklı oynar. Fenerbahçe, Arsenal karşısında daha farklı bir kimlikle sahada olacak. Yöneticilerimiz gereken her türlü çalışmayı yapıyor. Bizim işimiz saha içinde. Biz yarıştığımız her kulvarda birinci olmak için yarışıyoruz" dedi.

Maç : 21 Ağustos Çarşamba Günü Saat TSİ 21.45'te başlayacak.

Arsenal'in tarzı olan bir takım olduğunu ifade eden Yanal, "Çok genç ve yetenekli ve genç oyunculardan oluşan bir ekip. Sistemi olan bir rakibimiz var. Eksikleri çok önemli değil" şeklinde konuştu.

Mehmet Topal'ın salkatlığına da değinen Ersun Yanal, "Mehmet'in ufak bir problemi var. Antrenmanlarda durumunu göreceğiz" ifadesini kullandı.
Bruno, "Önemli bir maç olacak. Herkese bu rekabetin içinde olduğumuzu göstereceğiz. Takım olarak herşeyi birlikte çabalıyoruz. Kendim adıma konuşacak olursak ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum" dedi.
 
İŞTE MAÇIN ÖZETİ:

FENERBAHÇE: Volkan, Bruno Alves, Yobo, Bekir(Dk. 46 Gökhan Gönül), Kadlec, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Sow, Webo
ARSENAL Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny(Dk. 33 Jenkinson), Gibbs, Ramsey, Wilshere, Walcott, Rosicky, Cazorla, Giroud.

MAÇI CANLI TAKİP ET!

MAÇIN AYRINTILARI

Dk. 77: Arsenal Giroud'un ayağından gelen penaltı golü ile farkı 3'e çıkardı...
Dk. 64: Ramsey'in uzaktan şutunda Volkan Demirel topu çelmeyi başaramadı ve fark ikiye çıktı... 2-0
Dk. 62: 
Yanal'ın ilk 11'de şans tanımadığı Emenike Webo'nun yerine oyuna dahil oluyor...
Dk. 51: Walcottt'un pasında savunmadan çıkan Gibbs topu malesef F.Bahçefilelerine gönderdi.  1-0
Dk. 46: 
Sakatlığının ardından Gökhan Gönül ikinci yarının başında Bekir'in yerine oyuna giriyor.

Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi
Dk. 33: 
Pierre Webo'nun istem dışı müdahalesi ile yerde kalan Koscienly kanlar içersinde yerde kaldı. Oyuna devam edemeyen savunmacı yerini Jenkinson'a bıraktı. Webo pozisyonun ardından sarı kartla cezalandırıldı.