BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,80
ALTIN 2.437,39
HABER /  DÜNYA

Balık merakı ölümle sonuçlandı

Büyükçekmece Mimaroba açıklarında yeni aldığı sandalı ile balık tutmaya çıkan beş kişiden biri hayatını kaybetti.<br/>Edinilen bilgilere saa...

Abone ol

Büyükçekmece Mimaroba açıklarında yeni aldığı sandalı ile balık tutmaya çıkan beş kişiden biri hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere saat 19:00 sıralarında yakınları ile birlikte denize balık tutmak için yeni aldığı sandal ile Büyükçekmece Mimaroba açıklarına açılan Yalçın Yurdam (35), Cahit Öztanık, Mert Yurdam, Emre Yurdam ve Kayra Yurdam sandalın bir anda alobora olması ile sandalda bulunan 5 kişi denize düştü.
Yalçın Yurdam (35) devrilen sandaldan denize düşen yakınlarını çıkardıktan sonra kendisi kıyıya çıkmayı başaramayarak hayatını kaybetti. Denizden çıkardığı 4 yakını en yakın çevre hastanelere kaldırılırken, Yalçın Yurdam’ın cansız bedeni ise olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinden sonra Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Hayatını kaybeden Yalçın Yurdam’ın yakını olan Ünal Nestan “ toplamda 5 kişilerdi telefon ile yardım istediler. Çocukları ve dayıyı çıkarmış kendisi çıkamamış. Kendisi taksicilik yapıyordu bir ay kadar önce 7 bin liraya almıştı bu sandalı ama kısmet olmadı. “ dedi.
(İHA)