BIST 10.232
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.405,91
HABER /  SPOR

Fenerbahçe aradığı golcüyü buldu

Brezilya ekolünden gelen oyuncularla müthiş bir karma yapan Fenerbahçe, aradığı golcüyü buldu.

Abone ol

Güiza'nın formsuz oluşu nedeniyle yurt dışında santrfor bakan sarı-lacivertliler yine bir Sambacı'da karar kıldı. Cruzeiro'lu Wellington Paulista Kanarya'nın yine gözdesi.

Brezilya'da Aykut Kocaman'ın izlediği ve teknik direktör Daum'un da takip ettiği 5 Sambacı'yı mercek altına alan yönetim, bu isimlerden birini renklerine katacak.

Vatan'ın haberine göre, devre arasında kesin olarak ayrılacağını açıklayan Roberto Carlos'tan boşalacak olan yabancı kontenjanını kaliteli bir yıldız alarak doldurmanın hesaplarını yapan yönetim, Santos'u beke çekip, sol dışa bir oyuncu istese de Daum, bu hakkını forvetten yana kullanmak istiyor. .

Geçtiğimiz sezon da F.Bahçe'nin gündemine gelen, hatta Aykut Kocaman ve yardımcı antrenör Önder Özen'in de izlediği Cruzeiro'lu Wellington Paulista Kanarya'nın yine gözdesi. 2. yarıdan itibaren takımı 2 forvet oynatması beklenen Daum'un da beğendiği 25'lik yıldız, Güiza'nın partneri olacak.

PLASE ADRIANO

Bu isim olmazsa, B planı da hazır. İtalya'nın Inter takımında kariyerinin zirvesine çıkan ardından özel yaşantısındaki çalkantılar sonrası ülkesi Brezilya'ya dönüp tekrardan toparlanan Flamengo'lu Adriano'yu da takibe alan F.Bahçe yönetimi, Corinthians'ın golcüsü Dentinho ve Brezilya Milli Takımı'nın forvetlerinden Tardelli'yi de yine mercek altında tutuyor.