BIST 10.159
DOLAR 32,13
EURO 35,12
ALTIN 2.472,35
HABER /  SPOR

Fener yüzde 100 şampiyon

Kanarya'nın Uruguaylı futbolcusu Lugano iddialı konuştu: Kim ne derse desin, yüzde 100 şampiyonuz.

Abone ol

Uruguaylı futbolcu, Turkcell Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası ve UEFA Kupası olmak üzere, üç kulvardaki mücadelenin futbolcuları nasıl etkilediği yönündeki soruya verdiği yanıtta, ''Normal şartlarda bir kulvarda mücadele etmek bile zorken üç tanesinde başarıyı kovalamak çok daha zor. Fakat biz takımımıza güveniyoruz ve kendi yolumuzu çizdik, hedeflerimizi biliyoruz. Kim ne derse desin, yüzde 100 şampiyonuz'' diye konuştu.

BÜYÜK TAKIMLAR BASKI ALTINDA EĞİLMEZ

Ligdeki şampiyonluk mücadelesiyle ilgili, puan olarak geriden gelen takımın daha avantajlı olduğu görüşüne katılmadığını belirten Lugano, şunları söyledi: ''Fenerbahçe gibi büyük bir takım önde ise bu demek oluyor ki büyük bir takımız ve de Fenerbahçe gibi takımlar hiçbir zaman böyle bir baskının altında ezilmezler. Biz kazandığımız sürece rakiplerimizin baskı altına girebileceğini biliyoruz ve biz kazandığımız sürece, asıl arkadan gelenler baskı altına gireceklerdir. O yüzden de bunu herhangi bir şekilde avantaj olarak görmüyorum.''

HERKESİN HEDEFİNDE UEFA VAR

Lugano, ''Çeyrek finale kalınırsa UEFA Kupası'nı kaldırabilir miyiz'' biçimindeki soruya, ''Bizim UEFA Kupası'nda hedeflerimiz olduğu gibi herkesin hedefleri var. Biz zor olduğunu biliyoruz, zor rakiplerle oynayacağımızı biliyoruz. Fakat geçtiğimiz takdirde önümüz biraz daha açılacaktır sadece. UEFA Kupası'nın mücadelesi her takım için zor, fakat biz zorlukları aşmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız'' şeklinde yanıt verdi.
TÜRK FUTBOLU SERT OYNANIYOR

Uruguaylı futbolcu, stilini sert bulup eleştirenlerle ilgili yorumunda, ''Türk futbolu sert oynanıyor, ben de buraya uyum sağlamak için sert futbol oynamam gerektiğini düşünüyorum. Türk futboluyla iyi bir uyum sağladığımı düşünüyorum'' dedi.