BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Fener Lig TVyi içeri almadı

F.Bahçe ile Lig TV arasındaki kriz doruğa tırmandı. Bu akşamki maç öncesi Lig TV'nin yayın araçları stada sokulmadı.

Abone ol

F.Bahçe'nin, Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a elendikten sonra yayıncı kuruluş Lig TV ile yaşadığı kriz, doruğa tırmandı. Toplantı halinde olan ve görüşmeleri de sıklaştıran Lig Tv yöneticileri ile Fenerbahçe kulübü yetkilileri halen anlaşmış değil.

Yöneticilerin emri ile Lig TV'nin yayın araçları halen stada sokulmayıp, yayın için hazırlık yapmalarına izin verilmezken, taraftarların tepki verme ihtimaline karşılık yayıncı kuruluşun naklen yayın araçları polis tarafından korumaya alındı.

Normal şartlarda saat 12.00 gibi stada girip hazırlığını yapan LİG TV yayın elemanları, aradan geçen 2.5 saate rağmen henüz yerlerine konuşlanamadılar. Araçlar, FB Stadı'nın güvenliği tarafından kurulması gereken yere alınmazken, polis de yayın aracını güvenlik çemberine aldı. Fenerbahçe taraftarının tepki göstermesinden çekinen polis bu tedbiri alma ihtiyacı duyarken, LİG TV ile FB kulübü arasındaki görüşmeler de yaklaşık 2.5 saattir devam ediyor.

LİG TV yayınlıyor

Lig TV araçlari 5.5 saat bekletildikten sonra harekete geçti. Fenerbahçe Denizlispor maçının yayınlanabilmesi için az önce verilen talimatla yayıncı kuruluş hazırlıklarına başladı.
     
Teknik ekip ve kameramanlar yerlerini almaya başladı. Maçın yönetmeni Musa Çözen "İlk kez böyle bir durumla karşılaştım.
     
Maçın başlama saati olan 19.00'a kadar hazır olmamız çok zor. Elimizden geleni yapacağız."