BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Fener kafilesi Denizlide

Fenerbahçe Denizli'ye vardı. Kafilenin etrafından kuş uçurtulmuyor. Başkan Yıldırım futbolcularla birlikte.

Abone ol

Denizlispor ile Turkcell Süper Ligi'ndeki sezonun son maçını oynayacak olan Fenerbahçe, özel uçakla Çardak Havaalanı'na geldi.

Yaklaşık 200 sarı-lacivertli taraftarın karşıladığı kafile, havaalanından konaklayacakları otele kadar sevgi gösterileri eşliğinde gitti. Denizli emniyetinin geniş önlem aldığı Çardak Havaalanı'na girişte araçlar tek tek arandı. Güvenlik önlemleri nedeniyle sarı-lacivertli taraftarlar aprona alınmazken, 10 küçük taraftar karşıladıkları Fenerbahçeli futbolcularla fotoğraf çektirmeyi başardı. Havaalanı dışındaki taraftarların ise otobüse yaklaşmalarına izin verilmedi. Ancak, bir bayan taraftar polis gözetiminde kafileyi taşıyan otobüse giderek futbolculara çiçek verdi.

Fenerbahçe kafilesi, Pamukkale'deki Richmond Otel'de kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Denizlispor maçı için bu şehire gelen Fenerbahçe kafilesinin başında, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın olduğu gözlendi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Denizli'ye hareket eden Sarı-lacivertli kafilede sakatlığı nedeniyle bir süre önce ameliyat edilen Kemal'in dışında eksik bulunmuyor.

Sakatlığı bulunan Brezilyalı golcü Nobre, Denizlispor maçı kadrosuna alındı. Fortis Türkiye Kupası maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle geçen hafta Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyen Aurelio da yarınki önemli maçta forma giyebilecek. Sarı-lacivertli futbolcular, havalimanında herhangi bir açıklamada bulunmadı.