BIST 10.793
DOLAR 32,23
EURO 34,87
ALTIN 2.416,03
HABER /  GÜNCEL

Fener bombayı patlatmak üzere!

Sarı-lacivertliler gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı aşmak için birçok futbolcunun nabzını yoklarken, Uruguaylı yıldızda mutlu sona çok yaklaştı.

Abone ol

UEFA Kupası Finali'nde attığı 2 golle Atletico Madrid'e kupayı getiren Diego Forlan’ın F.Bahçeli olması an meselesi.

Sarı-lacivertliler gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı aşmak için birçok futbolcunun nabzını yoklarken, Uruguaylı yıldızda mutlu sona çok yaklaştı. Golcü yıldızın menajerliğini yapan Vicente Montes’in İstanbul’a geldiği öğrenilirken, taraflar pazarlıklara başladı. Aynı zamanda Güiza’nın da menajeri olan Montes’le görüşen sarı-lacivertliler, bu transfer için Güiza’yı takasta kullanıp, üstüne 6 milyon Euro verecek.

ÖTE yandan İspanya’nın El Mundo Deportivo gazetesi de bu flaş gelişmeyi okuyucularına, “Uruguay Milli Takımı’nın Kaptanı Lugano vatandaşı Diego Forlan’ı İstanbul’a getirmek için ikna turlarına şimdiden başladı” haberiyle duyurdu.

KAZIM KAMPA ÇAĞIRILDI

Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. A Milli Takım’ın ABD kampında Guus Hiddink’ten tam not alan Kazım, sarı-lacivertlilerin 28 Haziran’da yapılacak olan kampına davet edildi. Asi yıldız hatırlanacağı gibi geçen devre arası Toulouse takımına kiralanmıştı.