BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tokat yolu kan gölüne döndü

Tokat'ın Zile ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 5 kişi yaşamını yitirdi.

Abone ol

60 KH 180 plakalı otomobil, Turhal-Zile kara yolunun 8. kilometresinde, Turhal'daki özel bir diyaliz merkezine ait Serdar Demirci yönetimindeki 60 TF 121 plakalı minibüsle çarpıştı.

Tokat'ın Zile ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.

Zile-Turhal kara yolunun 8. kilometresinde otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu yaralanan 4 kişiden Arzu Yılmaz (32) ve Rezzan Aytan (30), sevk edildikleri Tokat'ta tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralılardan Kadir Aytan'ın (25) Tokat'ta tedavisinin sürdüğü, minibüs sürücüsü Serdar Demirci'nin de ayakta tedavi edildiği belirtildi.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Kazada olay yerinde hayatını kaybeden 3 kişinin kimliklerinin ise otomobil sürücüsü Ramazan Aytan (57), Necibe Aytan (59) ve 5 yaşındaki Yüsra Sümeyra Aytan olduğu açıklandı.

Bu arada kazada ölen 5 yaşındaki Yüsra Sümeyra Aytan için araçlarda kullanılması zorunlu hale getirilen çocuk oto güvenlik koltuğu bulunmadığı öğrenildi.

Sabah saatlerinde, Ramazan Aytan'ın kullandığı 60 KH 180 plakalı otomobilin, Zile-Turhal kara yolunun 8. kilometresinde, Turhal'daki özel bir diyaliz merkezine ait Serdar Demirci yönetimindeki 60 TF 121 plakalı minibüsle çarpışması sonucu 3 kişi ölmüş, 4 kişi yaralanmıştı.