BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,96
ALTIN 2.418,77
HABER /  SPOR

Fener Beşiktaşa bileniyor

Fenerbahçe, Beşiktaş ile yapacağı Süper Kupa maçının hazırlıklarına başladı.

Abone ol

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, 5 Ağustos'ta Beşiktaş ile yapacağı Süper Kupa maçının hazırlıklarına bir günlük izinin ardından devam etti.

Shaktar Donetsk ile yapılan hazırlık maçının ardından teknik direktör Zico'nun bir gün izin verdiği sarı-lacivertliler, bu akşam Samandıra'daki tesislerde bir araya gelerek antrenman yaptı.

Brezilyalı teknik adam, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda hücum organizasyonları ve şut çalışmaları üzerinde durdu. Isınma koşusunun ardından pas çalışmaları gerçekleştiren sarı-lacivertliler, daha sonra, orta alandan başlatılan ataklarda topu kanatlara taşıyarak, yapılan ortalarla gol vuruşları yaptı.

Sarı-lacivertliler daha sonra paslı şut çalışmalarıyla antrenmana devam etti. Hafif sakatlığı nedeniyle Shaktar Donetsk maçından önceki bazı antrenmanlara katılmayan Tümer de takımla çalışmalara başlarken, çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Appiah ve Kerim antrenmanda yer almadı. Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını yarın akşam yapacağı tek antrenmanla sürdürecek.