BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Felipe Melo'ya 'kazma' dediler

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği Felipe Melo, kendisi hakkında yapılan benzetmeye tepki gösterdi.

Abone ol

Brezilyalı futbol yorumcuları ise Melo için 'kazma' benzetmesinde bulundu. Felipe, eleştirilere "Futboldan hiç anlamıyorlar Tek amaçları bana saldırmak" sözleriyle cevap verdi.

FUTBOLDAN ANLAMIYORLAR

Fotomaç'ta yer alan habere göre Brezilya'da Radyo Rede Globo'da önceki gün yayınlanan programda yorumcular Caio Ribeiro ve Jo Soares, Melo'nun 2010 Dünya Kupası kadrosuna alınmasını eleştirip, kaçırdığı penaltı nedeniyle 'kazma' benzetmesi yapmıştı. Melo, twitter'dan, "Umarım Caio bir gün top oynar da, futbolun sadece oturup konuşularak yapılamayacağını anlar. Jo'nun ise futboldan anladığını sanmıyorum. Tek amaçları bana saldırmak" karşılığını verdi.

10 NUMARA MELO'YA

G.Saray'da futbolcuların yeni sezonda giyeceği forma numaraları belli oldu. Atletico Madrid'e transfer olan kaptan Arda Turan'dan boşalan 10 numaralı forma Juventus'tan kiralanan Felipe Melo'ya verildi. Son transferlerden Riera 11, Sercan ise 90 numarayı taşıyacak. Hagi'den bu yana doldurulamayan on numaralı formanın mevkisi 'ön libero' olan Melo'ya verilmesi sürpriz olarak yorumlandı.