BIST 10.256
DOLAR 32,35
EURO 34,79
ALTIN 2.393,42
HABER /  SPOR

Feldkamp çok üzüldü

Feldkamp, "PKK yanlısı gibi gösterilmeme çok üzüldüm" dedi ve ekledi;

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, ''Pazar günü yaptığım konuşmadan sonra neredeyse PKK yanlısı gibi gösterilmem ve o şekilde anlaşılmam beni son derece üzdü'' dedi.

Galatasaray'ın bu sabah gerçekleştirdiği antrenmandan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Feldkamp, şunları kaydetti:

''Pazar akşamından beri son derece üzgünüm. Bu üzüntüyü ailemle beraber yaşıyorum. Ailem de son derece üzgün. Türkiye'yi ülkem olarak görüyorum. Bu nedenle, yaşanan olaylar bizi son derece üzdü. 1984 yılından beri PKK ile ilgili çok geniş bilgilerimin olduğunu düşünüyorum. Almanya'da olduğum dönemde, oradaki çalışmalarından ve yaptıklarından tutun, Türkiye'de yaptıklarına kadar çok geniş bilgiye sahibim. Almanya'da yaptıklarını ve düşüncelerini çok iyi bilen biri olarak, pazar günü yaptığım konuşmadan sonra neredeyse onlardan yana gibi gösterilmem ve o şekilde anlaşılmam beni son derece üzdü. Bir insanın kafasında farklı konular varken, başka bir konuya yoğunlaştığı bir dönemde, çok önemli olan böyle bir konuda bile olsa, daha önce haber verilmeden ona soru yöneltiliyorsa, bunu beklemediği için, en azından bir hazırlık yapmasına imkan sağlamamak ne derece doğru, bunu bir düşünelim.''

Yaşanan terör olayları ve Türkiye ile ilgili düşüncelerinin hiç kimse tarafından şüpheci bir şekilde değerlendirilmemesini isteyen Karl Heinz Feldkamp, ''Bu yüzden çok net bir şekilde ifade etmek istiyorum, gönlüm Türkiye ve Türklerden yana. Olaylardan üzüntü duyuyorum. Samimiyetimden şüphe eden varsa, şu an yapabileceğim bir şey yok. Oradaki yanlış anlaşılmadan dolayı duyduğum büyük bir üzüntü var. Sizlerle paylaşmış olmak beni biraz da olsa rahatlattı. Ümit ediyorum bu konu tamamıyla ortadan kalkar'' diye konuştu.