BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Bülent Korkmaz çok sert

Bülent Korkmaz, kulüp yönetimine ağır eleştirilerde bulundu.

Abone ol

Bursaspor Kulübü'nün dün sözleşmesini feshettiği teknik direktör Bülent Korkmaz, kulüp yönetimine ağır eleştirilerde bulundu.

Korkmaz, düzenlediği basın toplantısında, dün antrenman için geldiği kulüp tesislerinde futbol şube sorumlusu Evsel Yılmaz'ın, yönetim kurulunun aldığı kararla bir kan değişikliği gerektiğini, fakat sözleşmedeki ağır maddeler nedeniyle görevine son veremeyeceklerini bildirdiğini söyledi.

Bunun üzerine, teknik ekibin 2 aydır çalışmasına rağmen alamadığı maaşlarını sözleşmeye yazmalarını, geri kalan alacaklarından kendisinin ve ekibinin feragatını talep ettiğini belirten Korkmaz, şöyle konuştu:

''Bursaspor Kulübü'nde 5 aydır çalışıyorum. İlk Ali Karasu yönetimiyle çalıştım. Yöneticiler birbiriyle kavga etti, istifa ettiler, oyuncular eylem yaptı, kongre kararı alındı ve İbrahim Yazıcı başkanlığında yeni yönetim seçildi. Bu süreçte divan kurulu, eski ve yeni yönetimde 2. başkanlık görevini yürüten Osman Çelik, İbrahim Yazıcı, eski başkanlardan Levent Kızıl, görevi bırakmamamız gerektiğini söyledi.

Kongre sonrası İbrahim Yazıcı ve yönetimine istifamızı verip, yeni bir ekiple yola çıkmalarını önerdik. Başkan Yazıcı, her seferinde 'Hayır' dedi. Ne yazık ki, bizim kulüpte kalmamızı ısrarla söyleyen Başkan ve 2. Başkan, karşımıza geçip de görevi bırakmamızı isteme cesaretini gösteremediler. Bize bu teklifi yapması için Evsel Yılmaz'ı görevlendirdiler.''