BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.394,20
HABER /  SPOR

F.Bahçeden federasyona tepki

F.Bahçe'den federasyona tepki: Yönetim kurulu açıklamamızdan maalesef hiçbir aman ve anlam çıkaramamış."

Abone ol

Özdemir, Futbol Federasyonu'na tepki gösterdi: "Federasyon, yönetim kurulu açıklamamızdan maalesef hiçbir aman ve anlam çıkaramamış."

Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde, Beşiktaş ile yapılacak ilk maç öncesi açıklama yapan Nihat Özdemir, Futbol Federasyonu'nun dün yaptığı açıklamayı, talihsizlik olarak niteledi.

Hafta başında, yönetim kurulu olarak yaptıkları açıklamanın anlaşılamadığını savunan Özdemir, şunları söyledi:
"Dün Futbol Federasyonu'nun bir açıklaması oldu. Görüyorum ki, bizim yönetim kurulu olarak pazartesi günü yaptığımız açıklamadan maalesef hiç bir mana ve anlam çıkaramamışlar. Biz Fenerbahçe olarak düzgün ve adaletli bir yönetim istiyoruz. Bu hem federasyonda, hem Merkez Hakem Kurulu'nda (MHK), hem de maçları yöneten hakemlerde olmalı. Kim hak etmişse onun kazanmasını diliyoruz. Önemli duyumlar aldığımızı ifade ettik.
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın maçlarını yönetecek hakemler henüz MHK kurullarından geçmeden, basına açıklanmadan, Beşiktaş Kulübü Başkanı tarafından açıklanıyor. Bunlar doğru değil. Üzerine gidilmesini istememize rağmen, bu tip açıklamaların futbolu kaosa götürdüğü iddia edilerek, açıklama sahiplerine ceza verileceğini söylediler. Biz adalet isterken, herkese eşit mesafede olunması gerektiğini söylerken, ceza verileceği açıklamalarını hayretle izledik. Kimse bir açıklama yapmıyor bu konuda. Federasyonun açıklamasını talihsizlik olarak görüyoruz."