BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.511,05
HABER /  DÜNYA

F.Bahçe maçından...

Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor’u 3-2 mağlup eden Kardemir Karabükspor, gözünü lider Fenerbahçe’ye dikti. <br/>Ligde...

Abone ol

Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor’u 3-2 mağlup eden Kardemir Karabükspor, gözünü lider Fenerbahçe’ye dikti.
Ligde yenilmezlik serisini 7 maça çıkaran kırmızı-mavili ekibin teknik direktörü Tolunay Kafkas, iç sahada oynayacakları Fenerbahçe maçından umutlu olduğunu ve insan üstün bir mücadele vereceklerini söyledi. Kafkas, iki haftadır olağanüstü şartlarda oynadıklarını söyleyerek, “Konya maçında maçın taktiğinden ziyadede zor hava koşullarına rağmen oyuncularımın mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Çok iyi bir yola girdik ve iyi bir mücadele ediyorlar. Mücadelenin yanında oyun anlayışını geliştirip top kaybını azaltıp geçişleri ve hücumları hızlandırırsak, çok daha iyi bir takım haline geleceğiz. Aslan payı benim oyuncularımın onları alınlarından öpüyorum. Yüreklerine ayaklarına sağlık” dedi.

“FENERBAHÇE MAÇINDAN UMUTLUYUM”
Ligin 16. haftasında 22 Aralık Pazar günü sahalarında ligin en formda takımlarından biri olan Fenerbahçe’yi konuk edeceklerini de belirten Tolunay Kafkas, “Fenerbahçe ile içerde oynamamız bizim için avantaj. Karabük ciddi bir deplasman. Yapacak bir şey yok, önemli silahları var. İç sahada oynadığımız için bu maçtan çok umutluyum ve insan üstü bir mücadele vereceğiz” diye konuştu.
(İHA)