BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,76
ALTIN 2.397,91
HABER /  SPOR

FB çocuklar gibi şen

Fortis Türkiye Kupası'nda dün Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe lige ara vermeden başladı.

Abone ol

Fortis Türkiye Kupası'nda dün Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe, ligde Malatyaspor ile yapacakları maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Çeyrek final serisinde ezeli rakiplerini eleyerek kupada yarı finale yükselen sarı-lacivertlilerin antrenmanda neşeli oldukları gözlendi. Samandıra Tesisleri'nde teknik direktör Christoph Daum yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda dünkü maçta ilk 11'de forma giyen oyuncular dinlenmeye yönelik çalışmalar yaparken, diğer futbolcular yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda 2'şerli gruplar halinde topla çalışmalar yaptıktan sonra, minyatür kale maç oynadı.

ANELKA BUGÜN DÖNÜYOR
Sakatlığının tedavisi için Fransa'ya giden Nicolas Anelka'nın bugün İstanbul'a döneceği bildirildi. Antrenmana Anelka'nın yanı sıra sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Önder katılmazken, Alex, Nobre, Aurelio ve Luciano'ya salonda çalışma programı uygulandı.

MAÇA KADAR BASINA KAPALI ÇALIŞACAKLAR
Sarı-lacivertliler, 26 Mart Pazar günü Malatyaspor ile yapacakları maçın hazırlıklarını yarından itibaren basına kapalı sürdürecek. Yarın akşam ve 25 Mart Cumartesi günü 2 antrenman yapacak sarı- lacivertliler, cumartesi gün yapacağı çalışmadan sonra tesislerde kampa girecek.