BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Fazla naz Fenerbahçe'yi usandırdı

Birçok takımın transfer listesine giren Sezer Öztürk için Fenerbahçe, Eskişehirspor Yönetimi ile temaslarını sürdürüyor.

Abone ol

Eskişehirspor’un hafta başında vereceği yanıtı bekleyen sarı-lacivertli kulüp, 2 milyon 750 bin eurodan yukarıya çıkmıyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, transferi yılan hikayesine dönen Sezer Öztürk konusunu şimdilik rafa kaldırdı.

Eskişehirspor’un 4 milyon euroda diretmesi ve takası önerilen oyunculara sıcak bakmaması nedeniyle birkaç gün bekleme kararı alan sarı-lacivertli yönetimin, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile Sezer transferini birkez daha masaya yatıracağı, gerekirse bu oyuncudan vazgeçeceği bildirildi.

Kocaman’ın geçtiğimiz günlerde yöneticilerle yaptığı toplantıda, “Sezer gelecek vaadeden çok yetenekli bir isim. Ancak bizim için olmazsa olmaz bir transfer değil. Eğer şartlar bizim istediğimiz gibi gerçekleşmezse bu defteri kapatabiliriz” dediği öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım’ın da haftalardır bir sonuç alınamaması nedeniyle, yönetici arkadaşlarına “Bu işi fazla uzatmaya gerek yok” talimatını verdiği kaydedildi.

SEMİH İMZALIYOR
Eskişehirspor’a son teklifini sunan ve 2 milyon 750 bin eurodan yukarıya kesinlikle çıkılmayacağını bildiren Fenerbahçe’nin hafta başında olumsuz bir yanıt gelmesi halinde Sezer dosyasını kapatacağı öğrenildi.
Bu arada yönetimin, sözleşmesi sona eren Semih Şentürk ile de büyük olasılıkla anlaştığı, tecrübeli oyuncunun önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile yeniden sözleşme imzalamasının beklendiği ifade edildi. Sarı-lacivertli kulübün resmi transfer döneminin başlaması ile birlikte yeni anlaştığı isimlere hafta içinde toplu imza attırmayı planladığı kaydedildi.