BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,02
ALTIN 2.323,50
HABER /  GÜNCEL

Fatih'te korku dolu anlar! Özel harekat devreye girdi

İstanbul Fatih'te başına silah dayayıp intihar etmek isteyen bir kişi, özel harekat polisleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Abone ol

Olay, saat 08.30 sıralarında Fatih Kocamustafapaşa Mahallesi Pamukçu Sokak’ta bulunan 4 katlı bir binanın en üst katında meydana geldi. İddiaya göre alkollü olduğu öne sürülen evli ve bir çocuk babası Yaşar E. (45) kendi evinde silahla intihara kalkıştı. Silahıyla çevreye ateş ettiği de öne sürülen şahsı gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi.

KOÇBAŞIYLA KAPIYI KIRARAK İÇERİ GİRDİLER: Sokak her iki yönden tedbir amacıyla güvenlik şeridi çekilerek kontrol altına alındı. Binada bulunan vatandaşlar güvenlik sebebiyle tek tek tahliye edildi. Bölgeye zırhlı araçla gelen Özel harekat ekipler hazırlıklarını tamamladıktan sonra Yaşar E.'nin bulunduğu kata çıktı. Koçbaşıyla kapıyı kıran ekipler, şahsı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Yaşar E. sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Polis ekiplerinin çalışmalarını korkulu gözlerle izleyen vatandaşlar şahsın alınmasıyla derin bir nefes aldı. Apartmanda bulunan yaşlı bir teyzenin telaşını polis ekiplerine anlatması dikkat çekti.