BIST 10.274
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.408,60
HABER /  GÜNCEL

Fatih Terim'in yerine iki aday!

Haluk Ulusoy'un, şaşırtıcı bir sonuçla Futbol Federasyonu Başkanlığı'nı kazanmasından sonra gözler Milli Takımlar teknik direktörlüğüne çevrildi.

Abone ol

Milli Takımın hocası "Yeni yönetimin önünü açmayı uygun görüyorum" açıklamasıyla istifa sinyali verirken, Başkan Ulusoy'un Fatih Terim'in görevine son vereceği, yerine Lucescu veya Hitzfeld'i getireceği öğrenildi.

Ayhan Bermek'in, "Terim'i değiştirmem" demecinden sonra Ulusoy'un sürekli, "Peşin hükümlü değilim. Yönetimde ismini tartışacağız" demesine rağmen, tecrübeli hocayla çalışmayı düşünmediği öğrenildi. Terim'in, seçimde Bermek lehine çalıştığını da bilen Haluk Ulusoy'un en kısa sürede görevine son vereceği bildirildi.

Fatih Terim ise, "Seçilen yeni yönetimi, kararlarında serbest bırakma düşüncesiyle önlerini açmayı uygun görüyorum" açıklaması yaparak istifa sinyali verdi..
Ulusoy federasyonunun, ay-yıldızlı ekibin başına yabancı çalıştırıcı getirmek istediği, ilk aday olarak Türk futbolunu yakından tanıyan Mircea Lucescu'ya teklif götürüleceği öğrenildi. Rumen hocadan gelecek yanıt sonucu, Almanya'da şu anda hiçbir takımı çalıştırmayan, ancak ülkenin en iyi hocalarından biri olarak gösterilen Ottmar Hitzfeld'le görüşmelere başlanacak.

Kaynak :

ter