BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.474,24
HABER /  GÜNCEL

Müzik kanallarından Tarkan'a red

Megastar Tarkan'ın başı 'Bounce' şarkısının klibiyle dertte! Sanatçı; büyük emeklerle çekilen klibini, yerli müzik kanallarında yayınlatma mücadelesi veriyor.

Abone ol

Megastar Tarkan'ın başı 'Bounce' şarkısının klibiyle dertte! Sanatçı; büyük emeklerle çekilen klibini, yerli müzik kanallarında yayınlatma mücadelesi veriyor. Kral TV ve Powertürk ile görüşen Tarkan, iki kanaldan da olumsuz yanıt alınca, hayal kırıklığına uğradı. İki kanalın yöneticileri de, sadece Türkçe sözlü şarkılara yer verdiklerine dikkat çekerek, Tarkan'ın İngilizce klibini yayınlayamayacaklarını belirtti. Tarkan'ın ekibi bu kararın değişmesi için uğraş veriyor.

KANALLAR NE DİYOR?

* Powertürk Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko: "Politikamız gereği, İngilizce sözlü şarkıların kliplerini kesinlikle yayınlamıyoruz. Bu nedenle Tarkan'ın klibini de yayınlamayacağız."

*Kral TV Yayın Yönetmeni Murat Erker: "Kral TV'de göreve başladığım günden bu yana; sözlerinin tümü İngilizce olan şarkıların kliplerini hiç yayınlamadık. Yarısı Türkçe, diğer yarısı İngilizce olan şarkıların kliplerini yayınladık ve onların da İngilizce bölümleri için Türkçe alt yazılar hazırlattık. Tarkan'ın şarkısı tamamen İngilizce. Bunun için bugün yönetim kurulunu toplayıp kesin karar alacağız."

Haber : Gülşen YÜKSEL