BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Fatih Terim talebelerini uyardı

Kayseri'den 3 puanla dönen Galatasaray'da Fatih Terim Mersin İdman Yurdu maçı öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu.

Abone ol

Kayserispor deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim Mersin İdman Yurdu maçı öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu.

Lig TV'nin haberine göre oyuncuları ile kısa bir toplantı yapan Fatih Terim'in, ''Kayserispor maçının  45 ve 70 dakikalar arasında geriye çekilen, oyunu kendi sahasında kabul eden, pas yapamayan bir takım hüviyeti içindeydiniz. Bu tarz bir oyun anlayışını kabul etmiyorum.. Macın her dakikasında oyununun kontrolu bizim elimizde olmalı, skor ne olursa olsun basan, koşan, futbolun doğrularını sahaya yansıtan bir takım olmalıyız" ifadelerini kullandığı bildirildi.

Kanat oyuncularını da uyaran Fatih Terim'in, "Top rakipteyken adam kovalamalısınız, karşı takımdaki bekler atağa kalktığında geriye dönmeli ve  savunmaya yardım etmelisiniz aksi takdirde pozisyon veriyoruz, takım oyuna katkı sağlamalısınız" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Öte yandan  Fatih Terim'in Kayserispor karsısında kazanan onbiri Mersin İdman Yurdu maçında da  sahaya sürmesi bekleniyor.

Tecrübeli teknik adamın sakatlanan Yekta yerine orta sahanın sağında formayı  Sabri'ye vermesi bekleniyor... Kayserispor maçında sakat olduğu halde yedek külübesinde oturan Kazım Kazım'ın maça yetiştirilmesi için yoğun bir tedavi programı uygulanıyor.