BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Fatih Terim resmen açıkladı! Galatasaray'da iki flaş ayrılık

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok ile yolların ayrılacağını açıkladı. İki oyuncuyu da sevdiğini kaydeden Terim, emekleri için kendilerine teşekkür etti.

Abone ol

Galatasaray'da Serdar Aziz ve Fatih Terim arasında gerçekleşen görüşmenin olumsuz sonuçlanmasının ardından, deneyimli oyuncu takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Ayrıca sarı-kırmızılıların Rodrigues ile de yollarını ayırması beklenirken, Eren Derdiyok'a da kulüp bulması yönünde talimat verildiği öğrenildi.

EREN'E 'TAKIM BUL' TALİMATI
Öte yandan yöneticiler ile görüşen Galatasaray'ın golcü oyuncusu Eren Derdiyok için de "Takım bul" talimatı verildiği ve gelen tekliflerin değerlendirileceği belirtildi.

TERİM'DEN AÇIKLAMA
Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'la yollarını ayırma kararı veren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, konuyla alakalı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Serdar'ı da Eren'i de çok seviyorum. Her iki oyuncumu da çok seviyorum ve onlara, kariyerlerine, yeteneklerine saygı duyuyorum. Ancak birlikte çalışma kültürlerimizin farklı olduğunu düşünüyorum. Yazılıp çizildiği gibi bir günlük, son maçlık bir mevzu da değil bu karar. Bu nedenle teknik olarak sezon sonuna kadar kalan kısmı için kadro planlamamızda yoklar. Yolları açık olsun, çok başarılı olsunlar isterim. Bu güne kadarki emekleri ve katkıları için hem kendi adıma hem de teknik heyetim adına teşekkür ediyorum"