BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.435,10
HABER /  MAGAZİN

Fatih Terim: ‘Buse çok ağladı, nikahı kıydık’

Fatih Terim, Soma faciası nedeniyle düğünü ertelenen kızı Buse Terim'in çok ağladığını, bu yüzden nikah yaptıklarını söyledi.

Abone ol

Milli takımın hocası Fatih Terim’in kızı ünlü modacı Buse Terim ile menajer Volkan Bahçekapılı’nın 16 Mayıs’taki düğünü Soma’daki maden faciası nedeniyle ertelenmişti. Buse ve Volkan, Terim Ailesi’nin İstanbul’daki evinde sessiz sedasız evlendi.

"BUSE ÇOK AĞLADI YUVASINA GİTMEK İSTİYORDU"

Şu an Maldivler’de balayındalar. Fatih Terim “Buse çok ağladı. Her genç kız gibi balayına gitmek, yeni yuvasına yerleşmek istiyordu. Biz ataerkil aileyiz. Bunlar için nikahın olması şart. Biz de nikahı yaptık” dedi.

GELİNLİĞİ HAZİRANDA GİYECEK

A MİLLİ Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim ile Emre Belözoğlu’nun kuzeni Volkan Bahçekapılı, Ekim ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmışlardı.

16 Mayıs’ta da evlenecek olan çift Soma’da yaşanan facia karşısında örnek bir davranış göstererek bir basın açıklaması ile düğün törenlerini ertelediklerini bildirmişti.

Çiftin geçtiğimiz hafta aile arasında gerçekleşen sessiz sedasız bir nikah töreni ile evlendiler.

BALAYINA MALDİVLERE GİTTİLER

Buse’nin annesi Fulya Terim, bu konuda şunları söyledi; “Buse düğünde nasılsa gelinlik giyecek diye nikahta gelinlik giymedi. Düğünümüz 6 Haziran’da Shangri-La Bosphorus, after party de Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirilecek.”