BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,12
HABER /  GÜNCEL

Fatih Artman kimdir nereli Beyaz Show'un 1 Aralık konuğu

Fatih Artman kimdir aslen nereli kaç yaşında? Behzat Ç dizisiyle tanıdığımız Fatih Artman merak ediliyor. 1 Aralık'ta Beyaz Show'a konuk olan Fatih Artman özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

1 Aralık'ta ekrana gelecek olan Beyaz Show'un bu haftaki konuğu Fatih Artman. Aile Arasında filmiyle uzun süredir ara verdiği ekranlara geri dönen Fatih Artman'ın hayatına gelin yakından bakalım.

Türk dizi ve sinema oyuncusu Fatih Artman 13 Şubat 1988 yılında Ankara'da doğdu. Ankara'nın Gazi Mahallesinde 3 çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. Annesi ev hanımıdır. Babasını 2002 yılında kaybeden Fatih Artman, ilkokul ve liseyi kendi mahallesinde okudu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünü okudu. Kendi tabiriyle cep harçlığını çıkarmak için oyuncu olan Fatih Artman, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Harun karakteri ile gönüllere taht kurdu. 

AİLE ARASI FİLMİNDE

Gülse Birsel'in yazıp yönettiği Aile Arası filminde rol alan Fatih Artman başarılı performansıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.