BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Üsküdar Çekmeköy metro hattı ne zaman açılacak son durum ne?

Üsküdar Çekmeköy metro hattı ne zaman açılacak kullanılmaya başlandı mı? Binlerce vatandaş uskudar cekmekoy metro hattinin ne zaman açılacağını merak ediyor. Üsküdar Çekmeköy metro hattı nereden geçecek güncel bilgiler internethaber'de.

Abone ol

İstanbullular yeni bir metro hattına daha kavuşuyor. Anadolu Yakası'nda yapılmaya devam eden Üsküdar Çekmeköy metro hattı açıldı mı ne zaman açılacak sorusu merak ediliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar - Çekmeköy metro hattıyla ilgili bilgi verdi. Mevlüt Uysal en son yaptığı açıklamada, "Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy Metrosu sürücüsüz olduğu için test çalışmaları uzun sürdü. Vatandaşımız bu kadar sabretti en geç bir ay içerisinde açacağımızın sözünü veriyoruz" ifadelerini kullandı.

ÜSKÜDAR- ÇEKMEKÖT METRO HATTI NERELERDEN GEÇECEK? Üsküdar metro hattı Üsküdar'dan başlayıp Çekmeköy'de bitecek. 30 dakika sürecek metro hattı sürücüsüz olacak. İşte metro hattının geçeceği duraklar: Üsküdar - Fıstıkağacı - Bağlarbaşı - Altunizade - Kısıklı - Bulgurlu - Ümraniye - Çarşı - Yamanevler - Çakmak - Ihlamurkuyu - Altınşehir - İmam Hatip Lisesi - Dudullu - Necip Fazıl - Çekmeköy Sancaktepe