BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.247,41
HABER /  SPOR

Fatih Altaylı'dan Ersun Yanal'a: 'Büyük teknik direktörüm' diye geziyorsun ancak değilsin

Fatih Altaylı, Fenerbahçe'yi yeniden ayağa kaldırmak için göreve gelen ancak beklentilerin uzağında kalan Ersun Yanal için ''Ortada 'Büyük teknik direktörüm' diye geziyorsun ancak değilsin. Her şeyin yanlış.'' dedi.

Abone ol

Habertürk yazarı Fatih Altaylı Habertürk TV'de Emin Çağlar'ın moderatörlüğünde yayınlanan Spor Saati programında Fenerbahçe'nin durumunu değerlendirirken teknik direktör Ersun Yanal'ı yerden yere vurdu.

''Ersun Yanal, kötü teknik direktörlük yapıyor''
Ersun Yanal'ın "Fenerbahçe ikinci yarının lideri olacağız" açıklaması ve alınan 11 puan üzerine konuşan Altaylı, "Şaşırtıcı olan hiçbir şey yok. Böyle olacağını söylemiştik. Ben sadece Fenerbahçe'nin biraz daha tempolu oynayan takım haline geleceğini umuyordum. Onu bile yapamaması, acayip gelmiyor. Fenerbahçe Ersun Yanal ve bu kadroyla devam ederse seneye de bu sonuçları alırlar. Başakşehir maçı özelinde konuşacak olursak Ersun Yanal, kötü teknik direktörlük yapıyor.'' dedi.

''Ortada 'Büyük teknik direktörüm' diye geziyorsun ancak değilsin''
''Bu hafta çıkan takım, Başakşehir karşısına çıkması gereken takım mı? Değişiklikler doğru mu? Maçın ele alınışı diye bir şey vardır, o doğru mu? Her şey yanlış.'' diyen Altaylı, ''Ortada 'Büyük teknik direktörüm' diye geziyorsun ancak değilsin. Her şeyin yanlış. Beşiktaş karşısında 3-0'dan 3-3'e geldin diye sevinebilirsin ancak her hafta olacak diye bir şey yok. Olmayacak da" yorumunu yaptı.

"Fenerbahçe, Başakşehşir'e yenilmekten mutsuz değil''
Başakşehir - Fenerbahçe maçını da değerlendiren Altaylı, "Bunu da söylemem lazım, Fenerbahçe'nin Başakşehir karşısında verilmeyen bir penaltısı var mı? Var. Fenerbahçe yönetiminden herhangi bir açıklama geldi mi? Biraz iddialı olacak belki ama Fenerbahçe, Başakşehir'e yenilmekten mutsuz değil. Açacak bir şey yok. Fenerbahçe için daha önemli olan Galatasaray'ın şampiyon olmaması. Başakşehir'in şampiyon olması, Fenerbahçe kendi içinde çok sıkıntıya girmez. Galatasaray bir defa daha şampiyon olursa çok sıkıntıya girer. Fenerbahçe, Galatasaray şampiyon olmasın da kim olursa olsun noktasında. Maç sonrasındaki tepksizlikten bunu gördüm. Bu eleştiri değil, haklı da olabilirler. Stratejik açıdan... Ama Başakşehir şampiyon olurken kendilerinin küme düşmesi, çok sıkıntı doğurabilir. Görünüyor bu hissiyat değil. Normalde kıyameti koparırlardı 'Penaltımız verilmedi' diye. Kulüp resmi açıklama yapmasa da biri en azından konuşurdu" ifadelerini kullandı.