BIST 9.570
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.488,02
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçeli yıldızların sözleşme sıkıntısı bulunuyor

Lig tarihinde en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe, yeni sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlarken, sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolcuların sıkıntışını yaşıyor.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de Başakşehir'e 2-1 yenilerek alt sıralardan sıyrılma şansını bir sonraki haftaya bırakan Fenerbahçe’de sözleşmesi bitecek oyuncuların fazla olması takımı olumsuz etkiliyor.

Yeni sözleşme yapılmaması halinde Skrtel, Neustadter, İsmail, Şener ve Volkan Demirel’in yanı sıra kiralık olarak forma giyen Ayew ile yollar ayrılacak.

Skrtel ile anlaşılamadı
Tecrübeli stoper Skrtel ile sözleşme yenilemek için masaya oturan yönetim, masadan istediğini alamadan kalktı. Sözleşmesi bitecek olan futbolcuların kalan kritik haftalar öncesi, motivasyon düşüklüğü yaşaması, yönetimi ve teknik heyeti memnun etmiyor.

25 haftada 28 puanla tehlikede olan Fenerbahçe, kalan 9 maçını kaybetmek istemiyor. Geçtiğimiz sezonlarda şampiyonluk için mücadele eden Fenerbahçe, bu sezon ise kalan 9 hafta içerisinde kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Ankaragücü, Kasımpaşa, Akhisarspor ve Erzurumspor gibi takımlarla oynayacak.