BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94
HABER /  GÜNCEL

Fatih Altaylı bombayı patlattı Türkiye'nin 'resmi' astroloğu kim?

Astrolojiye inanırsınız ya da inanmazsınız ama herkes merak eder ne söylediklerini. Habertürk yazarı Fatih Altaylı ise siyaset dünyasıyla ilgili bomba bir gerçeği açıkladı...

Abone ol

HABERTÜRK TV ekranlarında astrologlarla yılbaşı programı yapan Habertürk yazarı Fatih Altaylı, gelen eleştiriler üzerine kamuoyunun neredeyse tamamının haberinin olmadığı bir gerçeği açıkladı. "Bilir misiniz, Türkiye'nin çok çok önemli siyasetçileri, Türkiye'ye yön veren çok önemli adamlar sadece bugün değil, yıllardan beri astrologlara danışarak iş yaptılar, tarih belirlediler" diyen Fatih Altaylı, "Bilir misiniz, bu ülkenin, Türkiye'nin 'resmi' astroloğu var. Şaka değil. Türkiye Cumhuriyeti'nde 'müneccimbaşı' diye bir kadro var. Ve bu kadro boş duran bir kadro değil" dedi. 

HER YIL KENDİME BİR BURÇ SEÇİYORUM... 10 küsür yıldır yılın son programında Türkiye'nin astrologlarını konuk ettiğini hatırlatan Fatih Altaylı, "Astrologlar yeni yılda neleri öngördüklerini anlatıyorlar. Birlikte eğleniyoruz. Ben her yıl kendim yeni bir burç seçiyorum programda. O yıl hangi burcun talihi daha iyi görünüyorsa ben de o yıl için o burca geçiyorum" dedi. Ardından da kendisini eleştiren izleyicilere fena patladı:

- Ne o, her yılbaşında yaptığım gibi astroloji programı yapmışım. İyi de bilimsel bir şey yaptığımı mı söyledim bunu yaparken. Eğlendik arkadaşlar.

MÜNECCİMBAŞI KADROSU HALA DOLU... Bilir misiniz, bu ülkenin, Türkiye'nin 'resmi' astroloğu var. Şaka değil. Türkiye Cumhuriyeti'nde 'müneccimbaşı' diye bir kadro var. Ve bu kadro boş duran bir kadro değil.

SİYASETÇİLER YILLARDIR ASTROLOGLARLA KARAR VERİR... Bilir misiniz, Türkiye'nin çok çok önemli siyasetçileri, Türkiye'ye yön veren çok önemli adamlar sadece bugün değil, yıllardan beri astrologlara danışarak iş yaptılar, tarih belirlediler.

Bilimsel mi? Değil! İnanan var mı? Evet! Gelenek mi? Hem de nasıl! Öyle her şeye kızıp bağırıp çağırmayın.