BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,70
ALTIN 2.436,57
HABER /  SPOR

Fark bize de sürpriz oldu

Manisaspor'da, teknik direktör Giray Bulak farklı skoru beklemediklerini söyledi

Abone ol

Fortis Türkiye Kupası (B) Grubu'nda evinde Trabzonspor'u 3-0 yenen Vestel Manisaspor'da, teknik direktör Giray Bulak, maçta iyi bir futbol oynadıklarını ve beklemedikleri bir skor elde ettiklerini söyledi.

Maç sonrasında bir açıklama yapan Giray Bulak, karşılaşmanın tempolu geçtiğini, ilk 20-25 dakika rakibe pozisyonlar verdiklerini, ancak daha sonra dengeyi sağladıklarını bildirdi.

İkinci yarıya golle başlamanın avantajını iyi kullandıklarını anlatan Bulak, ''İlk golden sonra rakibin savunmasını boş yakaladık. 3-0'lık skoru beklemiyordum, sonuçta Trabzonspor'a karşı oynuyoruz. Pozitif oynadık, iyi oynadık. Oyuncularımı kutluyorum. Trabzonspor'a da başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Yanal'a destek

Vestel Manisaspor'un 2. golünü kaydeden Güven, maça kötü başladıklarını, ancak daha sonra istedikleri futbolu sergileyip farklı skora ulaştıklarını belirterek, ''Trabzonspor'u 3-0 yendiğimiz için mutluyuz. Eski teknik direktörümüz Ersun Yanal'a başarılar diliyoruz. Bugün kaybetmiş olabilir ama o Türkiye'nin en iyi hocalarından birisi'' dedi.

Maçta 3. golü atan Metin ise ligde de iyi sonuçlar almak istediklerini kaydederek, Ersun Yanal'a başarı dileğinde bulundu.