BIST 10.056
DOLAR 32,37
EURO 34,68
ALTIN 2.419,34
HABER /  GÜNCEL

Fantazi yaparken cinsel organı kesildi

Yeni evlenen gencin cinsel organı kesildi! Adam fantazi diyor ama karısı bambaşka konuşuyor.

Abone ol

Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde kısa süre önce evlenen 26 yaşındaki F.D. penisi bıçakla kesilmiş halde hastaneye getirildi. Kısa süre önce evlenen F.D. penisini eşi B.D.'nin kestiğini öne sürerken, suçlanan B.D., henüz gerdeğe giremeyen kocasının bunalıma girerek penisini kendisinin kestiğini iddia etti.

Sorgun İlçesi'ne bağlı Karşıyaka Güzelyurt Mahallesi'nde oturan inşaat işçisi F.D., 5 Aralık 2009 tarihinde B.D. ile evlendi. F.D. 11 Aralık cuma günü penisi kesilmiş halde yakınları tarafından Sorgun Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

F.D. burdaki ilk müdahale ardından Sivas'taki Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi üroloji Servisi'ne getirilerek tedavi altına alındı. F.D.'nin tam kopmayan penisi başarılı cerrahi müdahale ile yerine dikildi. Ameliyat sonrası hastanede ifadesi alınan F.D., şöyle dedi: “Yeni evli olduğumuz için eşim benimle fantezi yapmak istedi.

Bunun üzerine yataktayken elindeki bez parçasını yüzüme kapattı. Bir süre sonra penisimde büyük acı hissetim. Bez parçasını yüzümden attığımda eşimin bıçakla penisimi kestiğini gördüm.” Bu ifade üzerine Sorgun'da gözaltına alınarak sorgulanan B.D., yeni evli olduklarını hatırlatırken, “Bir haftadır eşim benimle bir türlü ilişkiye giremedi. Bundan dolayı da bunalıma girdi. Olay günü yine ilişkiye girmeye çalıştık. Ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine uyuduk. Gece eşimin bağırması ile uyandım. Kalktığımda eşim elindeki bıçakla penisini kesmşiti” iddiasında bulundu.

B.D. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

BABA OĞULU MOTOSİKLET KAZASI AYIRDI

Babasıyla işe giderken, motosikletlerinin minibüse çarpması sonucu öldü

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi'nde oto yıkamada çalışan 15 yaşındaki oğlunu işe götüren babanın kullandığı motosiklet işçi servis minibüsüne yandan çarptı. Kazada oğul İbrahim Oğuz öldü, baba 46 yaşındaki Osman Oğuz ağır yaralandı.

Çorlu’da Hıdırağa Mahallesi Aziz Ağa Sokak'ta oturan Osman Oğuz, oto yıkamada çalışan oğlu İbrahim'i işe götürmek üzere 59 YC 214 plakalı motosikletinin arkasına alarak saat 09.30 sıralarında yola çıktı.

Evlerinden ayrıldıktan kısa süre sonra sonra yokuş aşağı aşağı inen motosikletin kontrolünü yitiren baba Osman Oğuz, Fikri Çokder yönetimindeki 59 S 1896 plakalı işçi servisi minibüsüne hızla yandan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile savrulan baba- oğul ağır yaralandı. Yaralılar ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İbrahim Oğuz tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, çene ve boynunda kırık olan baba Osman Oğuz yoğun bakıma alındı.

ANNENİN FERYADI

Sabah eşi ile oğlunu işe gönderen anne Nebahat Oğuz, evlerinin 200 metre aşağısında bağırış sesleri duyup olay yerine gidince eşini kanlar içinde yerde gördü. Oğlunu göremeyen Nebahat Oğuz, ‘Oğlum nerede’ diye bağırmaya başladı. Bir süre eşinin başucunda feryat eden Nebahat Oğuz, komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Oğlunun devlet hastanesinde öldüğünü öğrenen anne “İçim yandı İbo mu gösterin bana, o benim canım” diyerek sinir krizi geçirdi.

Kaza sonrası minibüs sürücüsü Fikri Çokder gözaltına alınırken, soruşturma sürüyor.

MÜZİK SESİNE İNDİ, KIZININ CESEDİNİ BULDU

[PAGE]

Bursa’da 16 yaşındaki lise öğrencisi Nebiye Bayır, bu sabah evinin bodrum katında, cep telefonunda yüklü olan Rafet El Roman ve Yusuf Güney’in birlikte seslendirdiği ‘Aşk-ı Virane’ adlı şarkısını dinleyerek intihar etti.

Telefon rehberine ‘Aşkım’ diye kaydettiği sevgilisiyle gece boyu mesajlaşan Nebiye Bayır’ın cesedini annesi buldu.

Merkez Osmangazi İlçesi’ne bağlı Fatih Mahallesi Cumalı Sokak’ta oturan Gülser ve Ahmet Bayır çiftinin 6 çocuğunun en küçüğü olan Nebiye Bayır, Malcılar Lisesi 3’üncü sınıfının en başarılı öğrencilerinden biriydi.

Nebiye Bayır dün akşam okuldan geldikten sonra kıyafetini değiştirip dışarı çıktı. Eve geç kalınca kendisini merak eden ailesinin cep telefonu ile her arayışını meşgule alan Nebiye Bayır, saat 22.00'de eve geldi. Anne ve babasının “Neredeydin” sorusuna, “Arkadaşım ile sohbet ettik. Dertleştik. O nedenle biraz geç geldim” dedi. Yemeğini yedikten sonra yatmak için yalnız kaldığı odasına çekilen Nebile Bayır, sabah kendisine kahvaltı hazırlayan annesi tarafından üç katlı binanın bodrum katında tavana asılı bulundu.

MÜZİK SESİNE İNDİ KIZININ CESETİYLE KARŞILAŞTI

Sabah saat 06.00’da canına kıydığı sanılan Nebiye Bayır’ın cesedi annesi saat 07.00’de buldu. Kahvaltı hazırlamak için saat 06.30’da kalkan Gülser Bayır, kaldırmak için odasına baktığı kızının yatağında olmadığını görünce ‘Uyanıp tuvalete gitmiştir’ diyerek mutfağa geçip kahvaltıyı hazırladı.

Kahvaltıyı hazırladıktan sonra kızına seslenen Gülser Bayır cevap alamayınca kapının önüne çıktı. Bu sırada bodrumdan kızının sürekli dinlediği ‘Aşk-ı Virane’ adlı şarkıyı duyup buraya inen Gülser Bayır, kızının cesediyle karşılaşınca baygınlık geçirdi.

Anne Gülser Bayır'ın çığlıkları üzerine bodruma inen babası ve kardeşleri, yağ tenekesinin üzerine çıkarak kendini asan ve intihar anında boynuna bağladığı ipi koparmaya çalıştığı sanılan Nebiye Bayır’ın cesedi indirdiler.

SEVGİLİSİYLE GECE BOYU MESAJLAŞTI

Polis tarafından cep telefonuna el konulan Nebiye Bayır’ın gece boyunca ‘Aşkım’ diye telefonuna kaydettiği sevgilisine 54 mesaj gönderdiği belirlendi.

Savcılık, Nebiye Bayır’ın şarjı bittiği için kapanan ve henüz okunamayan bu mesajları inceleyecek.

ÇOK NEŞELİYDİ

Bu arada, Nebiye Bayır’ın öğrenim gördüğü Malcılar Lisesi yöneticileri, genç kızın başarılı bir öğrenci olduğunu söyledi. Öğrencilerinin okulda dün çok neşeli olduğunu, Beden Eğitimi Dersi’nde öğretmeni ve arkadaşlarıyla sürekli espri yaptığını söyleyen okul yöneticileri, “Nebiye’nin böyle bir şey yapması çok acı. İntihar ettiğini arkadaşlarına üzülmesin diye söyleyemedik. Fakat bir başka lisede okuyan sevgilisi olduğunu öğrendik” dedi.

Cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Nebiye Bayır’ın intiharıyla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.



MOLOTOFUN ALTINDAN ÇILGIN AŞIK ÇIKTI

[PAGE]

İzmir’de, sevdiği kızın ailesinin yeni ev aldığı semtteki boş bir eve 2 kez molotofkokteyli atarak yangın çıkardığı iddiasıyla 17 yaşındaki çocuk gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Eşrefpaşa semtindeki bir binanın zemin katındaki boş evde 2 gün üst üste yangın çıkması üzerine ekipler soruşturma başlattı.

İtfaiye ekiplerinin büyümeden söndürdüğü yangınların, molotofkokteyli atılarak çıkarıldığı belirlendi.

Polis ekipleri, evdeki molotofkokteyli şişesinin parçalarındaki parmak izinden, zanlının gasp suçundan kaydı bulunan F.E. (17) olduğunu tespit etti.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan F.E’nin, ifadesinde, kız arkadaşı S.Ç’nin mahallelerinden taşınmasını engellemek için bu eylemleri yaptığını söylediği öğrenildi.

Zanlının, kız arkadaşının ailesinin Eşrefpaşa semtinde aldıkları eve taşınma hazırlığı yaptığını, çok sevdiği S.Ç’nin mahalleden ayrılmaması için, taşınacakları semtteki evlere sık sık molotofkokteyli atıldığı izlenimi yaratmaya çalıştığını söylediği belirtildi.

DİREKSİYONDA VURULAN TAKSİCİ YARDIM İÇİN METRELERCE YÜRÜDÜ

Antalya'da taksicilik yapan 36 yaşındaki Abdullah Tosun kimliği belirsiz kişi veya kişilerce direksiyon başında vuruldu. Ağır yaralanan Tosun, otomobilinden inerek onlarca metre yürüdükten sonra yardım istedi.

Olay akşam saatlerinde Arapsuyu Mahallesi 5´inci Cadde'de meydana geldi. 07 T 5551 plakalı taksisi ile Konyaaltı'ndan şehir merkezine gelen Abdullah Tosun'un otomobili kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kurşunlandı.

Yüzünün ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Tosun, otomobilden inerek yürümeye başladı.

Yaklaşık 150 metre uzaklıktaki evlere kadar yürüyen taksici, yarası nedeniyle yere yığıldı.

Yol ortasına yatarak bağırmaya başlayan Tosun'un çevre sakinleri fark etti. Olay yerine çağrılan polis ve sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansa alınan Tosun, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Ön yan camı saçmalar nedeniyle patlayan taksi, polisin yaptığı incelemenin ardından otoparka çektirildi. Hayati tehlikeyi atlattığı belirtilen taksicinin ifadesini alan polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

GENÇ KIZIN NUMARASI ÇABUK ÇIKTI

[PAGE]

Kaçırıldıktan birkaç saat sonra serbest bırakıldığını yazılı olarak ileten, çok korktuğu için konuşamadığını belirten 15 yaşındaki M.K.'nın yalan söylediği ortaya çıktı.

Trabzon'da, ailesiyle birlikte gittiği polise 3 kişi tarafından kaçırıldıktan birkaç saat sonra serbest bırakıldığını yazılı olarak ileten, çok korktuğu için konuşamadığını belirten 15 yaşındaki M.K.'nın yalan söylediği ortaya çıktı. M.K.'nın bir gence olan aşkına karşılık bulamadığı, bu nedenle de kendisini o kişinin kaçırdığı intibaını uyandırmak için bu yalana başvurduğu belirtildi.

Beşikdüzü İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan M.K., geçen cuma sabahı, evden çıktı, ancak akşam saatlerine kadar kendisinden haber alınamadı. Akşam ağlayarak eve gelen M.K.'ün konuşamadığını gören ailesi endişeyle ne olduğunu sordu. M.K. da bir kağıda “Kaçırıldım, çok korktum konuşamıyorum’ yazdı. Aile kızlarıyla birlikte polise gidip şikayetçi oldu. M.K., polislere, olayın şoku nedeniyle konuşamadığı için ifadesini yazılı olarak verdi. Mihriban, Hükümet Konağı yakınında, yanına yaklaşan Kartal marka beyaz bir otomobilden çıkan 3 kişinin kendisini zorla araca bindirerek kaçırdığını, otomobilde gözlerini de bezle bağladıklarını, ardından bir odaya kapatıldığını anlattı. Küçük kız, bu kişilerin birkaç saat sonra da kendisini serbest bıraktığını yazdı.
 
İlçe Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen M.K.'nın sağlık durumunda herhangi bir olumsuzluk bulunmadığı belirlendi.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüphelilerin kimliklerini belirlemeye çalışırken, M. şüphelendiği bir kişinin adını verdi.
 
YALANI ORTAYA ÇIKTI
Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kızın ifadeleri doğrultusunda araştırma yaptı. Suçlanan kişiyle de görüşen polis, bu kişinin böyle bir olayın içinde olmadığını belirledi. M.K.'nın tekrar ifadesini alan polis, cuma günü verdiği yazılı ifadesine göre tutarsızlıklar bulunduğunu belirledi. Polisin ısrarlı soruları karşısında M.K., yalan söylediğini itiraf etti. M.K.'nın, suçladığı gence aşık olduğu, ancak aşkına karşılık bulamadığı, bu nedenle de kendisini o kişinin kaçırdığı intibaını yaratmak için bu yalana başvurduğu belirtildi.

KADINLARIN VAHŞİ KAVGASI

[PAGE]

Konya’nın Beyşehir ilçesinde komşu kadınlar arasında çıkan kavgada 2’si ağır, 4 kadın yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Esentepe Mahallesi’nde oturan A.Ö. (54) ve kızı H.A. (38) ile komşuları S.A. (25) ve G.A. (28) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çaktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı sopa darbeleriyle ağır yaralanan A.Ö. ile kızı H.A. ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hafif şekilde yaralanan S.A. ile G.A. da polis otomobiliyle getirildikleri hastanede ayakta tedavileri yapıldı.

S.A. ve G.A’nın gözaltına alındığı, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HAMİLE OLDUĞUNU SANIYORDU, KARNINDAN 8 KİLO UR ÇIKTI

[PAGE]

Hamile olduğunu, bir bebek dünyaya getireceğini hayal ediyordu ama gerçek daha korkunçtu.

İngiliz Janet Delaney hamile olduğunu, nur topu bir bebek dünyaya getireceğini hayal ediyordu. Ancak doktor karnında 7.7 kilogram ur taşıdığını söyleyince şoke oldu.     

Janet Delaney sokağa çıktığında komşuları bebeğin ne zaman dünyaya geleceğini soruyordu. Doktora giden genç kadına asabi kısa parmak sendromu teşhisi konuldu. Çok ağrıları olduğu şikayetiyle üç defa hastaneye giden Janet Delaney'e her defasında aynı teşhis konuldu ve ağrı kesiciler verilerek eve gönderildi.

Delaney bir daha hastaneye gitti ve röntgen çekilmesini talep etti. Röntgen çekilince korkunç gerçek ortaya çıktı. İki çocuk sahibi olan kadının yumurtalığında 7.7 kilogram ağırlığında bir kist vardı. Delaney şanslıydı çnük kansere dönüşme riski taşıyan ur için fazla geç kalmamıştı.  

Kanser olduğunu öğrenen Delaney isyan ederek, "Hastaneye her gittiğimde asabi kısa parmak sendromu teşhisi konularak eve gönderildim. Böyle bir pozisyona düşürüldüğüm için iğreniyorum" dedi.

17 YAŞINDAKİ KIZ SIR OLDU

[PAGE]

ANKARA'da, geçen perşembe sabahı “Hastaneye gidiyorum” diyerek evden çıkan 17 yaşındaki Gülcan Civan'dan bir daha haber alınamadı. Güler ve Kenan Civan çifti, kızlarının hayatından endişe ettiklerini söyledi.

Altındağ İlçesi Güneşevler Semti'nde oturan ev hanımı Güler ve işçi Kenan Civan çiftinin 3 çocuğundan büyüğü olan Gülcan Civan, geçen perşembe günü “Anne kendimi iyi hissetmiyorum. Hastaneye gidiyorum” diyerek evden çıktı. Kardeşi Hatice'yi de yanına alarak hastaneye gitmek isteyen Gülcan, kardeşinin gelmek istememesi nedeniyle tek başına evden çıktı.

Gülcan, saat 18.00'e kadar eve gelmeyince annesi durumdan şüphelenerek kızını aramaya başladı. Ancak yapılan tüm aramalara rağmen Gülcan bulunamadı. Bunun üzerine aile geceyarısına doğru polise başvurarak kızlarının durumunu bildirdi. Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yaptığı tüm aramalara rağmen Gülcan'dan bugüne kadar hiçbir haber alınamadı. Polis ekipleri, mahalledeki işyerlerinin güvenlik kameralarının görüntülerini da alarak incelemeye aldı. Ankara'nın en işlek yerleriyle, otobüs terminaline de Gülcan'ın fotoğrafının olduğu kayıp ilanları yapıştırıldı.

Anne Güler Civan, Gülcan'ın kendi halinde, çok sakin bir çocuk olduğunu belirterek, “O gün kendini iyi hissetmiyordu ve ‘Hastaneye gidiyorum’ diyerek evden çıktı. Bir daha da kendisinden haber alamadık. Hastaneye de gitmemiş. Kesin kızımı kaçırdılar. Ne olur kızımı bulun” dedi. Güler Civan, “Kızımın güzelliği başına bella oldu. Çok güzel bir kız. Bu nedenle dikkat çekiyordu. Hanım hanımcık bir kızdı. Öyle çevresinde kötü birileri yoktu. Mahallede herkes çok severdi. Kızımın başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Kızımın sağ salim eve dönmesi için dua ediyorum” diye konuştu

17 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ VE İŞKENCE

[PAGE]

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, zorla cinsel ilişkiye girdiği genç kızı dövüp, vücudunda sigara söndürdüğü iddia edilen kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, polise başvuran N.Ş. (17) adlı genç kız, İ.T. (23) isimli kişiyle 5 Ekimde arkadaş olduklarını ve tanışmalarından yaklaşık 3 hafta sonra İ.T’nin Dayınlar Mahallesi’ndeki evinde sohbet ederken onun cinsel ilişkiye girme teklifini kabul etmediği için kendisini dövüp zorla ilişkiye girdiğini öne sürdü.

Bu olaydan birkaç gün sonra evine gitme teklifini reddettiğinden İ.T’nin vücudunda sigara söndürdüğünü iddia eden N.Ş’nin 8 Kasım’da İ.T. ile evlenmek için kaçtıklarını anlattığı belirtildi.

İ.T’nin 10 Kasım’da Şaphane ilçesine bağlı Üçbaş beldesinde bir evde kendisiyle zorla ilişkiye girdiğin ileri süren N.Ş, zorla ilişkiye girdiği ve vücudunda sigara söndürdüğünü iddia ederek, polise şikayette bulundu.

Polis tarafından gözaltına alınan İ.T’nin N.Ş. ile kendi isteğiyle bir kez ilişkiye girdiklerini ve kendisinin ilişkiden sonra bakire olmadığını anladığını, vücudunda sigara söndürmediğini öne sürdüğü bildirildi.

Emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra Adliye’ye çıkarılan İ.T, mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.